Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Gratis hippe laptophoes

Een mini-laptop is hartstikke handig voor onderweg. Overal kunt u uw mail checken, u kunt aan de slag voor uw werk of gewoon over het web surfen. En bij zo’n klein apparaatje, hebt u geen last van een pijnlijke schouder.

Het is alleen jammer dat er zo snel krasjes ontstaan als u hem in uw tas doet. Sleutels krassen er tegenaan of er ontstaan deukjes omdat u ergens tegen aan botst. Toch zonde, want zo’n laptop kost niet niks.

Advertentie

Gratis tweede laptophoes
Case Logic ontwerpt producten om gebruiksvoorwerpen op te bergen, te beschermen en te vervoeren. Zo ook voor de mini-laptop. Op de website van Laptopshop.nl krijgt u nu als lezeres van de Libelle de tweede Case Logic laptophoes gratis!

U kunt kiezen uit twee bruine laptophoezen voor een 10 inch laptop (links) en een bruine en bruinblauwe hoes voor 16 inch laptop (rechts). De wol voelt lekker zacht aan en zorgt voor een echte winterse look. Buiten dat hij handig is, is hij dus ook nog eens erg modebewust.Hoe werkt dat?

Alleen via de website van Libelle krijgt u de tweede laptophoes gratis. Bekijk en bestel hier de laptophoezen voor de 10 inch laptops en hier voor de 16 inch laptops. De verzendkosten zijn gratis.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien