PREMIUMKerstkoken
Heerlijk voor tijdens de kerstdagen: kaneelthee met mandarijn
Dit is echt zó’n lekkere combinatie…
Voor 8 personen:
• 1 l kaneelthee
• 3 steranijs
• 3 kruidnagels
• 500 ml (liefst versgeperst) mandarijnsap, verwarmd
• 4 limoentjes, uitgeperst.
Garnering:
• dunne plakjes mandarijn
• kaneelstokjes
Bereiden: 10 min. Kcal.: 75 p.p.
Mix de hete, goed getrokken thee met de specerijen en alle sappen in een grote kan of pot. Schenk de thee in glazen. Maak een inkeping in dunne plakjes mandarijn, draai ze open (één kant naar links en één kant naar rechts) en zet ze op een kaneelstokje dat op het theeglas ligt.
Styling: Marijn Visser. | Bereiding: Ingmar Niezen. | Productie en receptuur: Studio Yvette van Boven. | Assistent Yvette: Charlot van Scheijen. | M.M.V.: Le Creuset via bol.com, Ikea