Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Hippe klokken

Het getik van de koekoeksklok roept herinneringen op. Tik-tak-tik-tak, koekoek! Hoe later het is, hoe vaker de koekoek zich laat zien. Het ouderwetse imago van de koekoeksklok is eraf. 

Van oorsprong bestaan koekoeksklokken uit een notenhouten huisje versiert met bladeren en een vogeltje. Er zit een deurtje in waar bij op de hele en halve uren een koekoek naar buiten komt. De gewichten aan de ketting lijken op dennenappels en de slinger bestaat meestal uit een bladvorm.

Advertentie

Tegenwoordig zijn klokken in alle maten, vormen en kleuren verkrijgbaar. De ouderwetse klok doet het heel goed in een modern interieur.

Tip! Leuke koekoeksklokken, van ouderwetse tot de meest moderne modellen: www.koekoeksklok.com.

Uit het blad  wooninspiratie

Schrijfster Susan Smit: “De liefde is eindelijk compleet en volwassen”

Susan-Smit-Libelle-interview-premium

Premium

De nieuwe roman van Susan Smit (45) gaat grotendeels over een vergeten groep vrouwen in Nederlands Indië. Journalist Liddie Austin sprak met Susan over haar boek Tropenbruid, haar huwelijk en vooral over de liefde. “Ik beloofde Onno dat ik nooit méér met hem zal kibbelen dan knuffelen.”

Het ei is gelegd. Tropenbruid, de 5e roman van Susan Smit, is naar de drukker. Daar drinken we op een koude winterochtend gemberthee met kurkuma en honing op in haar keuken in de Amsterdamse Jordaan. Tropenbruid vertelt, zoals vaker bij Smit, het verhaal van een vrou

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien