null Beeld

Hoe zien we er samen uit over 50 jaar? Dit stel krijgt een voorproefje

Dit bijzondere project gaf Kristie en Tavis de kans om te zien hoe ze eruit komen te zien als ze 50, 70 en 90 jaar oud zijn. Het resultaat is prachtig maar ook ontroerend. 

Meike Bergwerff

Cut Video en Field Day bedachten het project in het kader van 100 Years of Beauty: Aging. Met een team van geweldige make-up experts werd het stel in korte tijd drie keer getransformeerd. De twee staan op het punt om te gaan trouwen en krijgen zo een kans om te zien hoe ze samen oud gaan worden.

Meditatie blijkt een goed medicijn tegen ouderdom, lees er hier over.

Ervaring

Het wordt een emotionele ervaring. "Ik probeer me in te denken wat er allemaal in ons leven gebeurd is als ik daadwerkelijk 70 ben en er zo uit zie", zegt Kristie na de tweede make-over. "Dan hebben we kinderen en kleinkinderen." Ook Tavis raakt geëmotioneerd als hij nadenkt over wat het leven hen allemaal heeft gebracht tegen de tijd dat hij die leeftijd bereikt. En hij heeft wel een opmerking over zijn uiterlijk. "Als ik niet lach zie ik er wel een beetje uit als een eikel", lacht hij.

Oudere mensen zijn gelukkig en hebben meer vertrouwen, lees meer hier.

Laatste woorden

Na de laatste ronde, en als de twee eruit zien als mensen van 90, wordt hen de vraag gesteld wat hun laatste woorden naar elkaar zouden moeten zijn. Een vraag die moeilijk te beantwoorden is.

Bron: Mashable Beeld: YouTube

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden