Ontvang wekelijks de e-column van Manon (dochter Anne-Wil)

Zoek binnen:

Hoofdredacteur van het jaar!

Daarmee laat ze o.a. Hilmar Mulder en Linda de Mol & Jildou van der Bijl achter zich.

De jury is lovend over haar:
“Initiatief nemen is lovenswaardig, maar het succes van een merkversterkend evenement verversen, levend houden en uitbouwen is de kunst. Zo is en blijft de Libelle Zomerweek een daverende hit, ook omdat Franska Stuy als een kloek waakt over haar eigen nest met gouden eieren. De persoonlijk bijdrage en invloed op het uitgeefbeleid, een belangrijk criterium in de verkiezing Hoofdredacteur van het Jaar, acht de jury onomstotelijk bewezen. Franska Stuy heeft een volgende stap gezet in de functie van het hoofdredacteurschap. Hoe houd ik mijn blad op de rit? Dat vereist inzicht, een lange termijnvisie en inlevingsvermogen in wie de Libelle-lezeres echt is.”

Advertentie


Gefeliciteerd!
De hele redactie is super trots om elke week samen met Franska een prachtig blad te maken. Ze heeft de prijs dan ook meer dan verdiend! Gefeliciteerd Franska! Op nog vele mooie Libelle-jaren.

Juryrapport
Wilt u het gehele juryrapport lezen? Download hier het rapport (pdf). Onderstaande foto’s zijn genomen tijdens de uitreiking op het tijdschriftengala.

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien