Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Hoofdredacteur van het jaar!

Daarmee laat ze o.a. Hilmar Mulder en Linda de Mol & Jildou van der Bijl achter zich.

De jury is lovend over haar:
“Initiatief nemen is lovenswaardig, maar het succes van een merkversterkend evenement verversen, levend houden en uitbouwen is de kunst. Zo is en blijft de Libelle Zomerweek een daverende hit, ook omdat Franska Stuy als een kloek waakt over haar eigen nest met gouden eieren. De persoonlijk bijdrage en invloed op het uitgeefbeleid, een belangrijk criterium in de verkiezing Hoofdredacteur van het Jaar, acht de jury onomstotelijk bewezen. Franska Stuy heeft een volgende stap gezet in de functie van het hoofdredacteurschap. Hoe houd ik mijn blad op de rit? Dat vereist inzicht, een lange termijnvisie en inlevingsvermogen in wie de Libelle-lezeres echt is.”

Advertentie


Gefeliciteerd!
De hele redactie is super trots om elke week samen met Franska een prachtig blad te maken. Ze heeft de prijs dan ook meer dan verdiend! Gefeliciteerd Franska! Op nog vele mooie Libelle-jaren.

Juryrapport
Wilt u het gehele juryrapport lezen? Download hier het rapport (pdf). Onderstaande foto’s zijn genomen tijdens de uitreiking op het tijdschriftengala.

 

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien