Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Horoscoop anders

Meer dan zeventig procent van de mensen schijnt bij het openslaan van een krant of tijdschrift als eerste de horoscoop te lezen. Wat veel! We zijn blijkbaar allemaal heel erg nieuwsgierig naar wat de toekomst gaat brengen. Loopt dat geldschip eindelijk binnen? Is het een goede tijd om op vakantie te gaan? Heb je kans om ruzie te krijgen? Of gaat alles juist helemaal van een leien dakje.

Het einde van het jaar is natuurlijk helemaal zo’n moment om naar de toekomst te kijken. Er ligt nog een heel blanco jaar voor je, 365 dagen waarin nog van alles kan gebeuren. Net als altijd hebben we aan het begin van het jaar weer een Jaarhoroscoop (in Libelle 2). Maar dit keer is hij anders dan anders. Er staan niet alleen voorspellingen in op het gebied van liefde, gezondheid en werk, nee, het is een complete lifestyle-horoscoop. Met shoppings in de persoonlijke stijl van ieder sterrenbeeld.

Advertentie

Je kunt precies zien wat ieders smaak is wat betreft mode, wonen, beauty en reizen. Natuurlijk heb ik meteen even gekeken en het is ongelooflijk: ik voel me inderdaad super in Griekenland, dat oosterse lampje hangt al jaren bij mij aan de muur en met dat kussentje stond ik kortgeleden nog bij Ikea in mijn handen… Het klopt dus! Ik ga die horoscoop bewaren. Altijd handig als ik cadeautjes moet kopen.

Een heel gezellige oudejaarsavond en alle goeds voor 2009!

Astrid Mulder
Tekstredacteur

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien