null Beeld

Horoscoop: Boogschutter is goedgehumeurd, Maagd heeft juist behoefte aan me-time

Er staat weer een gloednieuwe horoscoop voor je klaar. Een week waarin Schorpioen een schouder biedt om op uit te huilen en voor single Leeuwen geldt: de nieuwsgierige wint. 

Online redactie Libelle

Naast je wekelijkse horoscoop, vind je op Libelle Premium ook iedere week je numerologische voorspelling. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Ook wordt er dagelijks een tarotkaart getrokken.

Van 1 t/m 7 februari 2021

Waterman 20-1 t/m 18-2

De Waterman heeft deze dagen interesse in mensen met een bijzondere kijk op het leven. Krijgt je zin om weer de schoolbanken in te duiken? Cursussen, bij- en omscholing en het ophalen van oude kennis staan in de sterren. Kriebelen er buikvlinders, dan komt dat vooral doordat je veel van deze persoon kunt leren.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Kort lontje? Ga na of je wel op het juiste spoor zit. Dit is voor Vissen een mooie week om alternatieve routes te onderzoeken. Door je te richten op je eigen leven, voorkomt je dat je je afreageert op jouw omgeving. Single Vissen hebben snel beet als ze hun dromen in mooie plaatjes weten te schetsen.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Hoog op het verlanglijstje: contact met mensen uit het verleden. Reünies met vakantievrienden, oud-klasgenoten of -collega’s – de Weegschaal heeft veel ruimte in het hart. Raak je met iemand niet uitgepraat? Er kan een mooie vriendschap uit ontstaan. Ook je gezin geniet van extra belangstelling.

Ram 21-3 t/m 20-4

De Ram verblijft nu graag in dromenland, ook overdag. Flirterig speur je de omgeving af naar de ideale partner. Is die er al? Verwen diegene dan met aandacht en cadeautjes. Ook kunnen via de liefde of een goede vriendschap hartenwensen in vervulling gaan. Misschien wel een droomwoning of wereldreis?

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Zelfs de grootste ijsberg smelt als de Schorpioen in de buurt is. Heeft iemand in de vriendenkring of familie het moeilijk, dan merkt je dat direct en biedt hem of haar een troostende schouder en wijze woorden. Dit is een mooie periode om vrijwilligerswerk op te pakken.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Probeert iemand de gaatjes in je agenda te vullen? Daar zit je deze week niet op te wachten. De Kreeft trekt graag haar eigen leuke plan, en houdt zelfs het zakelijke luchtig. De liefde is nu heel belangrijk. Is die er thuis niet, dan gaat je er elders naar op zoek. Single Kreeften blijven nu niet lang alleen.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Voor jezelf opkomen is het thema van de week. Heeft de Leeuw in het verleden veel over haar kant laten gaan, dan laat ze nu haar tanden zien. De omgeving kan daar behoorlijk van schrikken. Toch is het goed, men leert anders met je omgaan. Voor single Leeuwen geldt: de nieuwsgierige wint.

Stier 21-4 t/m 20-5

De Stier heeft bij vlagen het idee dat mensen haar expres dwarszitten. Gooi het open, dat is het beste. In de relatie kibbelt u misschien over huishoudelijke afspraken, of over geldzaken die beter geregeld moeten worden. Het is even doorbijten, maar aan het einde van de week wacht een zonniger humeur.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De Boogschutter heeft een zonnig humeur. Je merkt dat je er niet alleen staat, en je hartelijke uitstraling komt ook van pas in contact met vreemden. Neem de tijd om het wensenlijstje voor dit jaar nader te onderzoeken. Wat trekt het meest? Zet die eerste stap, goodwill heerst alom.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Samenzijn met gelijkgestemden is nu belangrijk, dus gun uzelf dat verzetje, ook al klaagt de partner. Single Steenbokken kunnen via-via aan een potentiële geliefde voorgesteld worden. Weet je vaak direct of je je tot iemand aangetrokken voelt? Deze keer kan dat anders verlopen.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Werkt je in het onderwijs of in een adviserende functie? Dan maak je deze week veel mensen blij. De Tweelingen vindt oplossingen voor problemen, is tolerant en kan uit eigen ervaring putten. Dat geeft veel voldoening. Zet na het werk de leraar-pet weer af, geliefden willen niet betutteld worden.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd ziet er altijd verzorgd uit, maar deze week gaat er een vrouwelijk schepje bovenop. Een andere kleur in het haar, dat leuke jurkje aan en de lippen gestift. Hebt je een partner, dan gaat die trots met je op pad. Zorg wel voor wat me-time: door moeheid kan glans verloren gaan.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden