null Beeld

Horoscoop: de Boogschutter is deze week populair

Deze week verloopt voor de Maagd niet altijd volgens planning. De Ram wordt verliefd en de Kreeft voelt zich ontspannen en lijkt meer energie te hebben.

Online redactie Libelle

Van 6 tot en met 12 augustus 2018

Leeuw

23-7 t/m 22-8

Mogelijk zijn er mensen die financieel helpen, of misschien helpt de Leeuw anderen met een lening of een gift. Hoe dan ook, het ziet er voor de Leeuw gunstig uit waar het geldzaken betreft. Ook op andere gebieden gaan de zaken prima. Zowel op zakelijk als op romantisch gebied worden deze week vorderingen gemaakt.

Maagd

23-8 t/m 22-9

Van plan om veel in huis te doen deze week? Maak het doelenlijstje dan niet te lang. In ieder geval aan het begin van de week loopt het voor de Maagd anders dan gepland. Niet per se vervelend, integendeel, maar dat wordt het wel als vastgehouden wordt aan het oorspronkelijke schema. Ga dus wat soepel met de planning om.

Weegschaal

23-9 t/m 22-10

Op zoek naar een nieuwe liefde? Er komt voor de Weegschaal een ideale tijd aan. Deze week misschien al, maar volgende week is de kans van slagen nog een stukje groter. Je aantrekkingskracht groeit, net als het vermogen om de juiste persoon aan te trekken. Ga er maar van uit dat jij aantrekkelijk bent voor de meeste mensen.

Schorpioen

23-10 t/m 21-11

Veel op de computer aan het werk en allerlei documenten in de maak? Zorg voor een goede back-up. Soms doen computers onverklaarbare dingen en dat zou deze week weleens het geval kunnen zijn. Verder is het voor de Schorpioen een prima week. Het contact met andere mensen is in ieder geval een stuk beter dan de afgelopen tijd.

Boogschutter

22-11 t/m 20-12

Van plan om anderen over te halen om samen te werken? Wacht tot het einde van de week. Dan is de kans dat mensen enthousiast worden bijzonder groot. In één-op-éénrelaties is de Boogschutter goed, maar ze is in een groep misschien nog wel meer in haar element. Mensen hebben je deze week hoog zitten en volgen je graag.

Steenbok

21-12 t/m 19-1

In deze tijd kan de Steenbok beter wachten met sommige activiteiten. Vechten tegen de bierkaai om koste wat kost doelen te behalen, is niet zo’n goed idee. Er is sprake van tegenslag. Niks groots, maar als er maar genoeg kleine dingen niet lopen zoals gewenst, geeft dat toch een hoop frustratie. Over een week of twee loopt alles weer stukken makkelijker.

Waterman

20-1 t/m 18-2

De Waterman gaat ervan uit dat zij eerst als Brugman moet praten om iets van anderen gedaan te krijgen. Dat was eerder misschien het geval, maar dat is allang niet meer zo. De kans is groot dat mensen als was in jouw handen zijn. Misschien niet door overredingskracht, maar wel door het vermogen om anderen voor je in te nemen.

Vissen

19-2 t/m 20-3

De Vissen kan zich afvragen waar zij nu eigenlijk mee bezig is. Dingen die eerst zo vanzelfsprekend leken, zijn dat ineens niet meer. Lastig? Zie het liever als een kans om zaken te heroverwegen. Misschien besluit je dingen te veranderen, misschien laat je alles bij het oude, maar dan is het in ieder geval een bewuste keuze.

Ram

21-3 t/m 20-4

De kans bestaat dat de Ram deze week verliefd wordt: op een persoon, op een ding of op een idee. Jij bent geneigd om je ervolgens halsoverkop in een avontuur te storten. Als het om de spannende ervaring gaat, prima. Als het je om een serieuze langdurige relatie gaat, wees dan iets voorzichtiger en ga pas een verbinding aan als duidelijk is dat het goed zit.

Stier

21-4 t/m 20-5

Er kan iemand zijn die alles wat je zegt in twijfel trekt. Nu ben jij niet zomaar iemand die van alles beweert. Een Stier is daar te serieus voor en ervaart dit als een belediging. Trek het je niet persoonlijk aan, sommige mensen zijn nu eenmaal eigenwijs. Wie er veel last van heeft, gaat zo iemand gewoon uit de weg in plaats van zich te verdedigen.

Tweelingen

21-5 t/m 21-6

Wat een prettige tijd is het voor de Tweelingen. Grote kans dat er deze week allemaal leuke dingen gebeuren. Maar zelfs als dat niet zo is, ervaar je het leven als waardevol. Je zit namelijk in de lift en dat is te voelen. Veel zaken die nu spelen brengen je verder en zorgen voor een blij gevoel, over jezelf en de omgeving.

Kreeft

22-6 t/m 22-7

Voor de Kreeft is deze week een week van innerlijke harmonie. Je voelt jezelf ontspannen en aangenaam. En lijkt over veel meer energie te beschikken dan anders. Blijf niet in verwondering wachten, maar maak gebruik van deze tijd: je kunt niet alleen veel doen, maar ook veel bereiken. Sommige doelen komen een stuk dichterbij.

Voorspellingen door astroloog Renée Maas

Wist je dat je Libelle.nl ook gewoon kunt blijven volgen vanaf je vakantieadres? Als je binnen de EU op vakantie gaat, valt dataroaming (meestal) onder je bundel. Zo hoef je ons niet te missen vanaf de camping of je strandbedje!

Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden