null Beeld

Horoscoop: de Boogschutter krijgt deze week veel voor elkaar

Boogschutter krijgt deze week veel voor elkaar en ook de Tweelingen gaat een goede week tegemoet met hier en daar de nodige financiële meevallers. Tussen de Ram en andere mensen kan het wat stroef verlopen.

Online redactie Libelle

Van 16 tot en met 22 september 2019

Maagd

23-8 t/m 22-9

Het is deze week wat rustiger, waardoor de Maagd zich beter kan focussen. Wel zo prettig tijdens het sporten, maar ook als je met een nieuw project of een nieuwe onderneming bent begonnen. Als je goed je concentratie weet vast te houden, kan dit een heel succesvolle week worden!

Weegschaal

23-9 t/m 22-10

Er breekt een interessante periode aan voor de Weegschaal. Als dat nu nog niet blijkt, komen er volgende week interessante ontwikkelingen. Denk nu al na hoe je dingen anders zou willen doen, want de komende tijd krijg je veel kansen voor verandering.

Schorpioen

23-10 t/m 21-11

Soms benauwt het de Schorpioen als mensen te dichtbij komen. Niets mis met een beetje afstand, en dat geldt zeker nu omdat je de laatste tijd veel mensen om je heen hebt gehad. Neem een time-out vóór je je gaat afreageren op de mensen om je heen.

Boogschutter

22-11 t/m 20-12

Ook deze week krijgt de Boogschutter veel voor elkaar. Dat levert bewondering op van vrouwen in je omgeving. Sommige mannen kunnen kritiek leveren, maar trek je daar maar niets van aan. Waarschijnlijk balen ze omdat je doet wat zij zelf zouden willen doen.

Steenbok

21-12 t/m 19-1

De Steenbok beschikt over veel energie. Dat komt goed uit, want je hebt een aantal doelen duidelijk voor ogen en werkt daar hard aan. Dit betekent wel: minder tijd voor ontspanning. Misschien vind je die in het werk. Anders is een pauze hier of daar wel nodig!

Waterman

20-1 t/m 18-2

De Waterman heeft veel te doen, maar besteedt de tijd liever aan andere dingen dan aan werk. Er is ook zo veel leuks dat afleidt... Misschien is het slim om een schema te maken, zodat duidelijk is wanneer je het je kunt permitteren om iets anders te doen.

Vissen

19-2 t/m 20-3

De mogelijkheid bestaat dat de Vissen het werk niet meer leuk vindt of genoeg heeft van een aantal collega’s. Kijk eens rond of er andere opties zijn. Maar verbrand geen schepen achter je voordat het zeker is dat je ergens anders terechtkunt.

Ram

21-3 t/m 20-4

Het kan wat stroef verlopen tussen de Ram en andere mensen. Je reageert aangebrand terwijl zij het niet slecht bedoelen. Er zijn nogal wat woorden nodig voordat iedereen begrijpt waar het eigenlijk over gaat. Wat helpt: niet te snel om je heen slaan.

Stier

21-4 t/m 20-5

Is er iets te vieren? Doen! Mooie momenten worden nóg mooier als ze worden gedeeld met anderen. Het is voor de Stier momenteel wat lastig om maat te houden, dus haal niet te veel lekkers in huis. Of geef de restjes aan de gasten mee naar huis.

Tweelingen

21-5 t/m 21-6

De kans is groot dat de Tweelingen in deze tijd veel geld verdient. Er kan zelfs geld binnenkomen waarvoor niet eens is gewerkt. Leuk voor extraatjes, maar investeren in een toekomstig plan is misschien verstandiger. Met die zuinigheid zul je later blij zijn.

Kreeft

22-6 t/m 22-7

Het heeft in deze periode geen zin om liefde te forceren. Over ongeveer een maand zijn er nieuwe perspectieven, nu is het maar de vraag of je iemand vindt die echt bij je past. Heb je al een relatie? Gebruik dan deze tijd om die naar een hoger niveau te tillen.

Leeuw

23-7 t/m 22-8

Deze week heb je behoefte aan een huis vol mensen. Je wil deze goede bui en alles wat je verder te bieden hebt graag met anderen delen. Zelfs als je dat anders niet doet, vind je het nu leuk om te koken of te bakken. Misschien tover je wel prachtige taarten op tafel!

Voorspellingen door Astroloog Renée Maas

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden