null Beeld

Horoscoop: de Leeuw is tegendraads en de Stier snel op zijn tenen getrapt

Een week waarin de Steenbok is geneigd om meer risico's te nemen en er kantoorromances op de loer liggen voor de Maagd.

Online redactie Libelle

Naast je wekelijkse horoscoop, vind je ook iedere week op Libelle Premium je numerologische voorspelling. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Ook wordt er dagelijks een tarotkaart getrokken.

Van 23 tot en met 29 november 2020

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Sport en spel zijn de uitlaatkleppen voor de Boogschutter. Het gaat nu niet om winnen, maar om sámen lekker bezig zijn. Jouw kalme uitstraling maakt je tot een prima scheidsrechter. Aparte woonvormen trekken enorm: een tiny house, omgebouwde kerk of woongroep misschien?

Steenbok 21-12 t/m 19-1

De Steenbok toont de hoorns en is meer dan anders geneigd om risico’s te nemen. Stille ideeën of plannen mogen nu worden gezien. Komt er kritiek? Je weet je op een nette manier te verdedigen. Achter gesloten deuren klinkt misschien wel een strijdkreet of vreugdebrul.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Een tikje tegendraads, Leeuw? Aan andermans verwachtingen voldoen staat nu niet op het prioriteitenlijstje. Navelstaren wél. Het is een prima tijd om dingen die niet bij je passen te veranderen of te staken. Een oude droom komt naar boven, kan deze nu nog uitkomen?

Stier 21-4 t/m 20-5

Op de tenen getrapt? De Stier trekt zich niet terug, maar speurt naar dat sprankje waarheid in wat er is gezegd of gedaan. Pik ook uit deze pap de krenten en zet ze slim in. Zelfvertrouwen groeit als je niet alles aan jouw partner overlaat. Breng lichaam én geest in beweging.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Met de wind in de rug gaat alles beter! Heb je net een nieuwe baan, dan werk je je in razend tempo omhoog. De Maagd valt op en kantoorromances zijn niet uitgesloten. Voor singles ligt daar geluk in besloten. Is er al een geliefde, laat dan het geweten spreken.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Vrolijke, energieke mensen maken de wat melancholieke Waterman jaloers. Neem die grauwe sfeer niet al te serieus. Brand kaarsjes en neem een geurig bad. Overdenk wat er allemaal goed gaat. Welk advies zou je jouw jongere zelf willen geven? Dat opvolgen kan nog steeds!

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Een aai over de bol, een kus of knuffel, Weegschalen die een relatie hebben, vergeten de fysieke warmte weleens. Deze week is prima voor achterstallig relatie-onderhoud met het accent op lijfelijkheid. Geniet zonder woorden van elkaars lichaam, en: er mag gelachen worden!

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Geeft iemand het advies om ‘even serieus’ te zijn? Neem dat serieus, want jouw scherpe blik helpt menigeen. De Tweelingen ziet precies wat er gedaan moet worden om iets recht te zetten, zonder zware gesprekken. Jouw lichtvoetige aanpak laat anderen juist extra goed luisteren.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Vissenogen werken als magneten deze week en trekken een potentiële partner feilloos aan. Of er op de langere termijn iets uit voortkomt? Geniet maar gewoon van het moment. Vissen valt in elk geval voor types die haar talenten op waarde schatten. Goed voor het zelfvertrouwen.

Ram 21-3 t/m 20-4

Relatiepraat is waardevol deze week voor de Ram. Sluimerende conflicten of lastige relatiekwesties: vanuit een helikopterview zijn ze kalm onder woorden te brengen. Let wel op dat je de liefde niet te rationeel bekijkt en geen kwetsende dingen zegt over anderen.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

De Schorpioen is vatbaar voor al het moois op de wereld. Liefdesverklaringen rollen goed uit jouw mond en werkt je in de creatieve sfeer, dan komen nu de mooiste parels naar boven. Besteed aandacht aan alles wat de zinnen streelt: mode, kunst, muziek en poëzie.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Het is een week van verhalen vertellen. Verras mensen eens met woordgrapjes, deel bijzondere anekdotes en gekke ideeën. Die melige sfeer brengt leven in de brouwerij. Ondertussen staat de Kreeft waarschijnlijk versteld van haar eigen fantasie en verbeeldingskracht.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden