null Beeld

Horoscoop: de Leeuw voelt zich bijzonder krachtig

Het ontspannen gevoel van de Vissen is helaas niet meer zo aanwezig. De Leeuw daarentegen gaat fijne weken tegemoet: ze voelt zich bijzonder krachtig.

Online redactie Libelle

Van 6 januari tot en met 12 januari 2020.

Steenbok

21-12 t/m 19-1

Als haar nieuwe plannen niet zo vlot gaan als ze zou willen, verliest de Steenbok haar enthousiasme. Ga niet mopperen of twijfelen en laat een slecht humeur je niet afhouden van de onlangs ingeslagen weg. Gewoon doorgaan!

Waterman

20-1 t/m 18-2

Het wordt spannend voor de Waterman. Er komt schot in de plannen en dat is fantastisch en spannend tegelijk. Een beetje plankenkoorts is normaal, maar laat het je er vooral niet van weerhouden door te pakken en succesvol te durven zijn.

Vissen

19-2 t/m 20-3

De Vissen dreigt het ontspannen gevoel van vorig week kwijt te raken. Haar gedrevenheid levert resultaat op, maar zorgt er ook voor dat je over je grenzen kunt gaan. Blijf daarom de nodige momenten van ontspanning inlassen.

Ram

21-3 t/m 20-4

Deze week borrelen de leuke ideeën achter elkaar op. Als je daar in je eentje mee aan de slag kunt: geweldig. Heb je andere mensen nodig, overval hen dan niet. Geef hen de mogelijkheid in hun eigen tempo de waarde van je ideeën in te zien.

Stier

21-4 t/m 20-5

Tot hard werken komt de Stier niet, tenzij het werk uit praten bestaat, dat gaat haar in deze tijd wél goed af. Het lukt de Stier uitstekend om haar gedachten onder woorden te brengen en anderen hiervan te overtuigen. Komt het aan op het omzetten in daden, dan gaat doorpakken moeizaam.

Tweelingen

21-5 t/m 21-6

Aan de ene kant voelt de Tweelingen zich ontspannen en plezierig en dan ineens is zij snel geïrriteerd. Het kan dus een week worden van ruzietjes, om die vervolgens weer bij te leggen en dan blij te zijn dat alles weer in harmonie is. Tip van de week: blaas de zaken niet op en strijk niemand tegen de haren in.

Kreeft

22-6 t/m 22-7

Deze week stoort de Kreeft zich minder aan het gedrag van anderen dan vorige week. Daardoor komt er ruimte om na te denken over de toekomst. Er zou een koersverandering aan kunnen komen, en dan is het mooi als je van tevoren weet wat je écht wilt.

Leeuw

23-7 t/m 22-8

De Leeuw voelt zich de komende tijd steeds krachtiger. Dat begint deze week al en zet de komende weken door. Misschien ben je hierdoor geneigd veel te doen. Niets mis mee, maar verlang niet hetzelfde van anderen. Laat hen vrij en houd het bij uzelf.

Maagd

23-8 t/m 22-9

Dit is een goede tijd om te studeren. De Maagd begrijpt deze week al snel waar het om gaat, legt gemakkelijk verbanden en onthoudt alles beter. Daar heb je ook profijt van in je contacten met anderen. Probeer anderen alleen niet te slim af te zijn.

Weegschaal

23-9 t/m 22-10

De Weegschaal voelt zich ontspannen. Dat is prettig en nog prettiger: je bent ook in staat anderen zich goed te laten voelen. Soms lukt het je zelfs hun zorgen weg te nemen. Dat lukt niet alleen door wat je zegt, maar vooral door te laten zien hoe je in het leven staat.

Schorpioen

23-10 t/m 21-11

Alles loopt op rolletjes. Toch is de Schorpioen prikkelbaar, met het risico dat zij uitvalt naar degene die dit het minst verdient, maar toevallig het dichtst bij haar staat. Blijf zo rustig mogelijk en heb vooral aandacht voor alle dingen die voorspoedig lopen.

Boogschutter

22-11 t/m 20-12

Er komt nieuwe actie in het leven van de Boogschutter. Een week geleden zou zij daar blij mee zijn geweest, nu valt het haar lastig om te schakelen. Toch is het belangrijk dit zo snel mogelijk te doen. Een beetje vernieuwing is nodig om uw bloed weer te laten stromen.

Voorspellingen door astroloog Renée Maas.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden