null Beeld

Horoscoop: de Steenbok wil vooruit en wil actie

Het beste wat de Stier deze week kan doen, is stug doorgaan met waar ze mee bezig is. Verder moet de Leeuw goed het einddoel voor ogen houden en alleen daarvoor gaan. En zou de Vissen iemand kunnen ontmoeten met wie het op een fijne en bijzondere manier klikt.

Demi Schoenmakers

Van 3 april t/m 9 april 2017

Ram

21-3 t/m 20-4

Zo vlot en snel als alles de afgelopen weken ging, zo langzaam gaat het nu. In plaats van blij te zijn met wat adempauze, zit je vol ongeduld te wachten tot er weer schot in komt. De Ram houdt nu eenmaal van snel en probeert van alles te verzinnen om toch weer beweging te krijgen. Dat lukt een beetje.

Stier

21-4 t/m 20-5

Het beste wat de Stier deze week kan doen, is stug doorgaan met waar ze mee bezig is. Zodra je er met anderen over gaat praten, kan het een oeverloze discussie worden. Dat frustreert alleen maar. Moet er toch iets uitgelegd worden, maak dan duidelijk dat er geen ruimte voor onderhandelen is.

Tweelingen

21-5 t/m 21-6

Tweelingen komen misschien weer in contact met mensen die al een tijd buiten beeld waren. Misschien stuurt een oude vriendin zomaar, vanuit het niets, een mailtje of staat er een familielid na lange tijd opeens weer op de stoep. Pak vooral deze kans om oude banden weer aan te halen. Dat geeft een heel goed gevoel.

Kreeft

22-6 t/m 22-7

Het wordt rustiger deze week en van de weeromstuit ervaart de Kreeft meer innerlijke rust. Daardoor wordt het ook makkelijker om leuke dingen te doen, of om gewoon eens een dagje helemaal niets te doen. Misschien komt er wel een uitnodiging voor een dagje uit. Ga daar maar gezellig op in en neem het ervan.

Leeuw

23-7 t/m 22-8

De Leeuw kan deze week in situaties terechtkomen waarin ze assertief moet optreden. Maar dat doet ze óf te fanatiek, óf juist niet stevig genoeg. Het resultaat is hetzelfde: als je niet uitkijkt, sla je de plank mis. Houd goed het einddoel voor ogen en ga alleen daarvoor. Te veel tegelijk willen, is nooit goed.

Maagd

23-8 t/m 22-9

Als het even kan, staat de Maagd klaar om anderen van dienst te zijn. Dat is deze week niet anders, maar pas op dat het niet ten koste gaat van uzelf. Het komt er in deze tijd op aan om vooral aan jezelf te denken. En dat kun je ook gerust aan anderen uitleggen, als je maar niet te defensief wordt.

Weegschaal

23-9 t/m 22-10

Weegschalen die studeren, doen er goed aan om zorgvuldig te plannen en tijdig te beginnen. Het werk uitstellen is niet verstandig, want het kan meer tijd gaan kosten dan je denkt. Ook op het werk is het goed om ruime planningen te maken. Want soms zit het gewoon net wat tegen.

Schorpioen

23-10 t/m 21-11

De Schorpioen durft het deze week aan om met iemand een moeilijk gesprek te voeren. Maar ga er niet vanuit dat het gesprek geheel vlekkeloos zal verlopen. Er te makkelijk over denken, kan nog wel eens voor een tegenvaller zorgen.

Boogschutter

22-11 t/m 20-12

Er zullen mensen zijn die uw acties in twijfel trekken, of die vinden dat je onzin uitkraamt. Geeft helemaal niets. De Boogschutter is overtuigd van zijn kunnen en laat zich deze week niet uit het veld slaan. Het duurt gewoon even voordat anderen uw plannen door hebben.

Steenbok

21-12 t/m 19-1

Vorige week kon de Steenbok er wel mee leven als zaken op een wat lager pitje stonden. Deze week lukt dat minder goed. Je wil vooruit en je wil actie. Dat gebeurt aan het begin van de week niet in het gewenste tempo. Maar geen zorgen, kom vooral niet in opstand. Dan zit je alleen uzelf maar in de weg.

Waterman

20-1 t/m 18-2

Soms verwacht je van anderen dat ze snappen of zien wat voor je vanzelfsprekend is. Maar dat is lang niet altijd het geval, en niets uitleggen, leidt op een gegeven moment tot langs elkaar heen praten. Zorg ervoor dat iedereen dezelfde informatie heeft; alleen dan kunnen er bruggen geslagen worden.

Vissen

19-2 t/m 20-3

De Vissen kan deze week ineens een heel nieuw idee krijgen over zijn geldbesteding. Of je bedenkt iets waar (veel) geld mee te verdienen valt. Deze week kan dus het begin zijn van nieuwe financiële ontwikkelingen. Je zou ook iemand kunnen ontmoeten met wie het op een fijne en bijzondere manier klikt.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

LEES OOK:

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Libelle TV spiritueel vlogger Manon: "creëer rust in jezelf"

Voorspellingen door astroloog Renée Maas

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden