null Beeld

Horoscoop: dit sterrenbeeld loopt deze week over van de levenslust

De Boogschutter voelt zich deze week snel bekritiseerd of gekwetst, terwijl Vissen een vredige, rustige week heeft waarin ze waarschijnlijk het liefst wat aanrommelt. 

Fleur Tomholt

Je geboortegetal geeft inzicht in je persoonlijkheid. Hier vind je jouw numerologische voorspelling voor deze week.

5 tot en met 11 oktober 2020

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Vooral groepsactiviteiten en samenwerkingen die je zelf initieert, komen deze week snel van de grond. Dat heeft alles met uitstraling te maken. De Weegschaal is extra innemend en maakt moeiteloos een prima indruk. Vergeet de aandacht voor jezelf niet.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Levenslust in overvloed: het maakt je flirterig. Dat kan een herontdekking van de eigen partner betekenen, of juist leuke nieuwe contacten op relationeel gebied. Geniet ervan, maar pas op. De Schorpioen weet hoe jaloezie voelt, dus prikkel anderen niet moedwillig op die manier.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De Boogschutter voelt zich deze week snel bekritiseerd of gekwetst. Onthoud dat het vaak de eigen gedachten en stemmingen zijn die dwarszitten. Later in de week is er een kans voor een verhelderend gesprek. Toe aan verandering van omgeving? Pak elk tripje mee, al is het nog zo kort.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Hebben mensen iets van je geleend (geld, spullen), dan is de drang om het terug te krijgen groot. Stel grote aankopen uit: de Steenbok neemt nu niet de meest wijze of sympathieke beslissingen. Blaas op een veilige manier stoom af door te sporten of fysiek werk te doen.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Bij iemand horen is nu enorm belangrijk. Single? Ga dan niet over een nacht ijs, na te snelle beslissingen volgt meestal spijt. Watermannen die al langer een relatie hebben, zijn nauwelijks herkenbaar voor hun partner. Warme emoties smelten het koele verstand.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Een vredige, rustige week waarin de Vissen waarschijnlijk het liefst wat aanrommelt. Ga bewust om met positieve én negatieve gevoelens, dat inspireert familie, vrienden en collega’s. Je bent een voorbeeld voor menigeen en alles wat onbespreekbaar leek, is nu bespreekbaar.

Ram 21-3 t/m 20-4

Venus en de maan werken nauw samen en halen de mooiste kant in de Ram naar boven. Je bent gevoelig voor mode, make-up, kunst en woonaccessoires en bent een graag geziene gast op feestjes. Later in de week is de Ram realistischer, vooral als het gaat om de financiering van al dat moois.

Stier 21-4 t/m 20-5

In alle rust verder werken aan projecten, dat is deze week de wens van de Stier. Niet afhankelijk zijn van meningen van anderen, maar zelf uitzoeken óf, waaróm en hóe je ergens verder mee wilt. Blijf dicht bij dat gevoel, dan voel je je na deze dagen helderder dan ooit.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Wals niet over eigen gevoelens en die van anderen heen. Intieme relaties krijgen diepgang als de Tweelingen haar innerlijke voelsprieten uitstrekt. Ontroering of een gulle lach, je beleeft de medemens en de wereld intenser. Focus op dankbaarheid.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Deze week staat in het teken van harmonie en tolerantie. Dat heeft een prettige kant, maar ook een vervelende. Bouw bij beloftes ook wat ruimte voor jezelf in. Mogelijk broeit er iets sensueels in een zakelijke relatie. Laat de grenzen niet vervagen totdat er meer duidelijkheid is.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Het voelt voor de Leeuw misschien alsof een ander je expres in de wielen rijdt. Deze week kan leerzaam zijn als je jezelf in deze persoon kan zien. Ben je ook weleens lastig in de omgang of dwars? Juist! Overdenk het eens tijdens een uitje, dat doorbreekt negatieve gedachtepatronen.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De vonken spatten eraf deze week. De Maagd is levendig en valt op, of ze dat nu wil of niet. Een prima week om werk aan de wereld te tonen, vooral als het iets creatiefs betreft: schrijfsels, schilderijen, gedichten, foto’s. Reclame maken voor jezelf gaat nu moeiteloos.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden