null Beeld

Horoscoop: een week waarin Weegschaal schittert in haar sociale glorie

Er staat weer een gloednieuwe horoscoop voor je klaar. Een week waarin contacten verlopen relaxed voor de Kreeft. En een week waarin single Stieren iets leuks beleven met gelijkgestemden.

Online redactie Libelle

Naast je wekelijkse horoscoop, vind je op Libelle Premium ook iedere week je numerologische voorspelling. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Ook wordt er dagelijks een tarotkaart getrokken.

Van 28 december 2020 t/m 3 januari 2021

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Dit is een week van opladen. Geen zin in feestelijkheden, drukte of lange gesprekken? De Steenbok trekt zich terug om te voelen wat ze zélf nodig heeft. Partner of naasten geven ruimte en gaan even ‘in de wacht’. Behaag anderen alleen als je daar echt blij van wordt.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Persoonlijke relaties staan centraal. De Waterman is nu in staat om te genieten van mensen die haar normaal doen fronsen. Twistgesprekken kunnen zelfs een humoristisch tintje krijgen: er heerst een sfeer van samen lachen, samen huilen. Zelfs gekke opmerkingen vallen nu goed.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Uranus, planeet van verrassing en verandering, klopt aan de deur. Dit kan een verwarrende week worden. De beste reactie is zelf initiatief nemen, misschien ook eens anders dan anders. Je hebt behoefte aan frisse lucht en ontdekt misschien onvermoede kanten van jezelf.

Ram 21-3 t/m 20-4

Een week waarin muurtjes kunnen worden afgebroken. Tenminste, als de Ram de moed heeft hieraan mee te werken. Houd wel de tong in bedwang, woorden kunnen pijn doen. Ga niet in de verdediging en kijk wat er gebeurt. Waarschijnlijk fladdert dande vredesduif rond.

Stier 21-4 t/m 20-5

Jouw doen en laten beïnvloedt anderen. Er is warme aandacht die ervoor zorgt dat de Stier lak heeft aan ‘hoe het hoort’. Is er een partner, dan weet je te verrassen: rode oortjes niet uitgesloten! Single Stieren beleven leuks met gelijkgestemden, die grillige buien juist wel waarderen.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Verliefd worden of opnieuw een gelofte uitspreken: mooie dagen voor hartszaken. De Tweelingen trekt allerlei soorten mensen aan, inclusief smachtende blikken. Merk ze op! Creatief bezig zijn doet het bloed sneller stromen, zelfs geldzaken geven de nodige veranderimpuls.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Het afgelopen jaar vroeg veel flexibiliteit, nu is het tijd om overstretchte spieren wat rust te gunnen en ze te ‘masseren’. Dat betekent: bijpraten met dierbaren en waar nodig bijsturen. Banden aanhalen door aandacht te geven. Contacten verlopen relaxed en hebben toch diepgang.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De Leeuw krijgt een adempauze en weegt de plussen en minnen van dit jaar af. Uit onverwachte hoek kunnen werkkansen komen. Zo veel mogelijk openstaan voor contacten – en die ook zelf opzoeken – is belangrijk. Vooral gesprekken met andersdenkenden zijn vruchtbaar.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Sluit geen halfbakken compromissen, juist deze week staan eigen wil en welzijn centraal. Gelukkig kan de Maagd haar wensen helder uiten, zonder de ander voor het hoofd te stoten. Vraag liever een time-out dan toegeven aan iets waarbij het hart niet betrokken is.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Je schittert in al jouw sociale glorie, maar in liefdesrelaties ontbreekt het misschien aan passie. Wil de Weegschaal vuurtjes opstoken, dan moet ze zelf de aansteker zijn. Iemand die je via het werk hebt ontmoet, kan een grotere rol gaan spelen in het persoonlijke leven.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Vecht je tegen windmolens, of geniet je van de wind door jouw wieken? Dat laatste zal best lastig zijn, de Schorpioen kan kritisch reageren op alles en iedereen. Rake, soms cynische humor komt de sfeer ten goede. Wakker dit aan door grappige films of stand-up comedy te kijken.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Ontsnappen aan de werkelijkheid, dat is de drijfveer. Aan gezelschap ontbreekt het niet, iedereen lijkt te willen afspreken. Waarschijnlijk trek je mensen aan met verhalen waarin je bloemrijk jouw ideaalplaatje schetst. Ook op (potentiële) geliefden werk je als een magneet.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden