null Beeld

Horoscoop: “Ram, jij maakt deze week een onuitwisbare indruk”

Er staat weer een gloednieuwe horoscoop voor je klaar. De Stier vindt inspiratie dichtbij huis en de Maagd mag om wat me-time vragen.

Online redactie Libelle

Naast je wekelijkse horoscoop, vind je op Libelle Premium ook iedere week je numerologische voorspelling. In deze voorspelling geeft je geboortegetal inzicht in je persoonlijkheid. Ook wordt er dagelijks een tarotkaart getrokken.

Van 15 tot en met 21 februari 2021

Vissen (19-2 t/m 20-3)

De Vissen kan geregeld verzeild raken in discussies. Je hebt behoefte aan die levendige uitwisseling, zelfs als die jou van slag brengt. Tip: probeer je meer dan anders in te leven in de ander. En laat de inhoud van het pakketje dat je krijgt daarbij een inspiratie zijn, niet de verpakking.

Ram (21-3 t/m 20-4)

Tijdens gesprekken maakt de Ram deze week een onuitwisbare indruk. Vooral in werksituaties kan dat meer verantwoording, salaris en/of financiële steun opleveren. Vriendschappen én

de liefde bloeien. Wees op medisch gebied niet bang voor nieuwe wegen.

Stier (21-4 t/m 20-5)

Muggen veranderen zomaar in olifanten. Ga onnodige discussies uit de weg als jouw partner uit een ander milieu komt of andere politieke ideeën heeft. Steek liever energie in wat je graag ziet groeien. Inspiratie vindt de Stier dicht bij huis. Neem eens een onbekende route naar huis.

Tweelingen (21-5 t/m 21-6)

Oogt de wereld zwart-wit? Geef onderwerpen kleur door ze van alle kanten te bekijken. De Tweelingen is geneigd dingen te zeggen en daar later spijt van te krijgen. Misschien om een reactie uit te lokken? De respons is vaak beter als vragen beginnen met ‘waarom’ en ‘hoe’.

Kreeft (22-6 t/m 22-7)

Vrijgezelle Kreeften zouden zomaar hun liefdesangst frontaal kunnen aangaan. Om potentiële lieverds te kunnen zien, is een ontspannen blik de sleutel. De Kreeft met een relatie kan zich eenzaam voelen. Laat de illusie los dat de ander jou altijd moet begrijpen.

Leeuw (23-7 t/m 22-8)

Als verdriet en pijn creatiever maken dan vrede en voorspoed, wordt deze week heel vruchtbaar. Zwelg er liever niet in, Leeuw, maar laat de creativiteit de vrije loop. Pak de breipennen, schilderkwast of zelfs de poetsdoek op. Je krijgt veel voor elkaar als het gaat om mooi maken.

Maagd (23-8 t/m 22-9)

De Maagd is een flexibel teken dat zich doorgaans snel aanpast. Toch kan de overdaad aan veranderingen overweldigend zijn. Overhaast niets. Maagden die even geen mensen

willen zien: vraag om wat me-time. Smoesjes en leugentjes om bestwil werken nu averechts.

Weegschaal (23-9 t/m 22-10)

De Weegschaal kan gereserveerd en afstandelijk zijn. De radertjes in het hoofd draaien op volle toeren, maar niet alles is te voorzien, regelen en plannen. Vertrouw erop dat het leven geeft wat nodig is, op het juiste moment en de juiste plaats. Kijk naar wat er allemaal wél is.

Schorpioen (23-10 t/m 21-11)

De uitdaging voor de Schorpioen: begrip kweken voor andermans kijk op de dingen. Word je misschien getriggerd door een (klein)kind? Hoe hoort het eigenlijk? Stel hoe- en waaromvragen en vertel ook hoe het volgens jou zit. Wellicht schuif je wat op naar links of rechts.

Boogschutter (22-11 t/m 20-12)

De Boogschutter kan narrig worden van beperkingen. Je wilt juist meer, sneller, groter en beter! Luister naar het ‘tot hier en niet verder’-gevoel om anderen niet voor het hoofd te stoten. Sta in elk geval steeds even stil voor overleg. Vooral jouw partner zal dankbaar zijn.

Steenbok (21-12 t/m 19-1)

De Steenbok merkt waarschijnlijk (opnieuw) dat samenzijn ook schrammen en butsen kan opleveren. Om dat te vermijden, kun je je voorstellen dat je hoog op een bergtop staat en van het uitzicht op het leven geniet. Te filosofisch? Als het maar goed voelt.

Waterman (20-1 t/m 18-2)

Kop in het zand en (door)gaan, maar houd rekening met mensen die angstiger zijn. Geliefden en vrienden hangen aan de lippen van de Waterman die over idealen praat, ze dromen graag mee. Ben je de gever in de relatie? Uit jouw wensen anders, dan valt het kwartje eerder.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden