null Beeld

Horoscoop: Sommige Leeuwen kunnen deze week smoorverliefd worden

De Tweelingen zit deze week in een creatieve periode. De goede ideeën blijven maar komen en er is energie genoeg om met al die hersenspinsels aan de slag te gaan. Bij de Stier loopt het allemaal wat anders dan gehoopt. 

Online redactie Libelle

Van 5 tot en met 11 februari 2018

Waterman

20-1 t/m 18-2

In deze tijd heeft de Waterman met nieuwe ontwikkelingen te maken. Ze kon wel wat meer opwinding gebruiken, dus dat komt goed uit. Het is wel belangrijk dat alle gebeurtenissen niet alleen maar als een leuk verzetje worden beschouwd, maar als een kans om het leven een nieuwe invulling te geven.

Vissen

19-2 t/m 20-3

De Vissen voelt zich sterk en is opgewassen tegen de problemen die zich aandienen. Eigenlijk vindt ze het in deze tijd wel prettig om te worden uitgedaagd, want ze heeft er behoefte aan te laten zien wat ze waard is. Houd er rekening mee dat deze kracht bij anderen opvalt en dat zij zich geïntimideerd kunnen voelen.

Ram

21-3 t/m 20-4

Er zijn mensen die de Ram willen helpen en die aanbieden bepaalde werkzaamheden van haar over te nemen. Dat laat ze zich niet aanleunen: de Ram wil altijd haar eigen boontjes doppen en kan goed voor zichzelf zorgen en opkomen. Toch is het prettig om te weten dat er mensen zijn die iets voor u overhebben.

Stier

21-4 t/m 20-5

Het loopt allemaal wat anders dan gehoopt, maar probeer niet bij de pakken neer te gaan zitten, Stier. Dit is een goede kans om te laten zien wat je waard bent, daar kan je veel mee winnen. Laat je niet te snel ontmoedigen en blijf aanpakken, want uiteindelijk zal dat meer opleveren dan gaan zitten simmen.

Tweelingen

21-5 t/m 21-6

De Tweelingen zit in een erg creatieve periode. De goede ideeën blijven maar komen en er is energie genoeg om met al die ideeën aan de slag te gaan. Let er wel op dat u de energie goed doseert, want hoe fit je je ook voelt, er is een grens aan hoeveel je je kunt inzetten en hoeveel je kunt doen.

Kreeft

22-6 t/m 22-7

Ook deze week voelt de Kreeft zich niet optimaal. Daar komt binnenkort verandering in, maar voor nu is het verstandig om het even wat rustiger aan te doen. Misschien kan je bepaalde klussen uitstellen. Sowieso is het goed om nu niet van alles te beloven. Je mag best een keer nee zeggen; je doet al meer dan genoeg.

Leeuw

23-7 t/m 22-8

Sommige Leeuwen kunnen in deze periode smoorverliefd worden. Je bent er niet de persoon naar om in stilte en van een afstandje smachtend af te wachten. Dat hoeft ook niet, maar het kan wel een goed idee zijn om de tijd te nemen iemand beter te leren kennen. Het kan zijn dat hij niet zo ideaal is als hij lijkt.

Maagd

23-8 t/m 22-9

Dit is een ideale tijd om eens goed te kijken naar wat je nu wilt in het leven. De Maagd heeft de afgelopen periode al veel dingen op een rijtje gezet en afstand van bepaalde zaken genomen, maar probeer écht helder te krijgen hoe je invulling wilt geven aan de toekomst. Neem vooral de tijd om erover na te denken.

Weegschaal

23-9 t/m 22-10

Het is een voorspoedige tijd voor de Weegschaal. Zonder al te veel inspanning valt haar veel geluk ten deel. Probeer zo goed mogelijk gebruik te maken van deze tijd en niet te veel achterover te leunen. Als je nu doorzet en actief blijft, zou dat geluk wel eens exponentieel kunnen toenemen.

Schorpioen

23-10 t/m 21-11

Het risico bestaat dat de Schorpioen met sommige mensen woorden krijgt. Als je er rustig over nadenkt, dan kom je erachter dat het waarschijnlijk nergens over gaat en dat het vooral te maken heeft met een gebrek aan vertrouwen. Ga af op je intuïtie, maar stel je niet té wantrouwend op tegen alles en iedereen.

Boogschutter

22-11 t/m 20-12

Ook deze week moet je jezelf ondernemend opstellen, Boogschutter. Denk niet te makkelijk dat je dingen kunt uitstellen. Hoe meer je in deze tijd doet, hoe beter je gebruikmaakt van alle kansen die zich nu voordoen. Blijf in contact met anderen, want het uitwisselen van ideeën zal bijdragen aan het succes.

Steenbok

21-12 t/m 19-1

Naarmate de week vordert, gaat de Steenbok zich steeds beter voelen. Je wordt optimistischer en beleeft meer plezier aan de dingen die je doet en aan de mensen met wie je optrekt. Probeer dit goede humeur vast te houden en ga weer eens gezellig op stap met de mensen van wie je houdt. Dat geeft positieve energie!

Voorspellingen door astroloog Renée Maas

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Libelle nieuwsbrief.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden