Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Ik stond laatst voor een poppenkraam

Al snel verandert Maria in een onhandelbare puber. Lucie dringt niet meer tot haar dochter door en komt er maar niet achter wat er met haar aan de hand is. De waarheid gaat dan ook ieders voorstellingsvermogen te boven.

Manou heeft Maria veranderd in een willoze marionet die alles doet wat hij zegt. Als een betrouwbare teddybeer dringt Manou binnen in Lucies gezin om de hecht band tussen moeder en dochter te verbreken. Als hij dat voor elkaar heeft, zal hij Maria helemaal in zijn macht hebben.

Advertentie

Lange tijd beseft Lucie niet dat ze leeft in het toneelstuk dat Manou regisseert. Wanneer ze stukje bij beetje ontdekt wat er gaande is met haar dochter, dringt langzaam tot haar door wat zij moet doen. Ze zal met Manou moeten strijden om het vertrouwen van haar dochter, voor het te laat is.Lucie Mosterd is de moeder van Maria Mosterd, de schrijfster van het aangrijpende ‘Echte mannen eten geen kaas’, waarvan inmiddels 160.000 exemplaren zijn verkocht. Eén ding is zeker: haar schrijftalent heeft Maria niet van een vreemde. ‘Ik stond laatst voor een poppenkraam’ is het bloedstollende verslag van de strijd van een moeder om het leven van haar dochter.Ik stond laatst voor een poppenkraam – Lucie Mosterd, Uitgeverij Van Gennep
ISBN 9789055159932, Prijs € 14,95, Genre literaire non-fictie, Soort paperback
Verschijningsdatum februari 2009

U kunt Ik stond laatst voor een poppenkraam hier bestellen.

Schrijver Hugo Borst: “Durfde je eindelijk een 1,5-meter-terras op?”

Hugo en Iris - Libelle

Hugo Borst (57) en Iris Koppe (35) zijn beiden schrijvers, maar daar houdt de gelijkenis wel op. Toch zijn ze vrienden en gaan ze geen onderwerp uit de weg. Over oud worden, sex, politiek, corona en meer: Hugo en Iris stellen brutale vragen én geven openhartig antwoord. 

I: Jij bent toch getrouwd?
H: Jazeker, 24 kilo geleden.
I: Hoelang al?
H: Het was 1988.
I: Neeeee. Toen was ik 3.

H: Eh, waar wil je naartoe? Goed nieuws? Ben je ten huwelijk gevraagd?
I: Niet zo snel. Ik heb koppijn vandaag, Hugo, kóppijn.
H: Wat heeft dat met trouwen te maken? Oh, wacht even

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien