Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

In yogaland van Marciel Witteman

Yogalessen, was het antwoord van Marciel Witteman. Opeens bleek het gros van haar vriendinnen ook aan yoga te doen. Of dat heel graag te willen. En haar werkgevers, collega’s en andere passanten wilden alles weten van haar zoektocht naar rust en diepgang: welke yogaleraar past bij mij, welke meditatievorm zal ik kiezen, zou boeddhisme iets voor me zijn?

Witteman was van enthousiaste leek ongemerkt uitgegroeid tot yoga-autoriteit. Maar wel een onbeholpen autoriteit, nog steeds te druk en veel te stijf voor de lotushouding. Helemaal geen toonbeeld van yoga-lenigheid, spirituele balans en heiligheid. Integendeel.

Advertentie

’In yogaland’ is het hilarische verslag van een zoektocht naar innerlijke rust en geluk. Niet in een ashram in India, maar in het hectische bestaan van een moeder in het Nederlandse stadsleven. Daar waar drukke kinderen moeten worden opgevoed, en familie en vrienden liefdevolle aandacht verdienen. Ook al zijn ze nog zo irritant.

Fragment
‘Als ik in de drukke, vieze straat de brandschone rode deur open en de hal van het kraakheldere gebouw binnentreed, word ik door drie nog kraakhelderdere dames met een warme glimlach begroet. Ik schat dat ze in leeftijd variëren van dertig tot vijftig jaar. Ze stralen de rust en liefde uit die hun spirituele academie belooft. En rust is wat ik wil.’In yogaland – Marciel Witteman, Uitgeverij Balans
ISBN 9789460030192, Prijs € 16,50, Genre autobiografie, Uitvoering paperback
Verschijningsdatum mei 2009U kunt In yogaland van Marciel Witteman hier bestellen.

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien