Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Interieurtip! Kast van een huis

Collectie Amsterdam
In 2010 won het ontwerp in Parijs op de Maison & Objet, de prestigieuze Prix Decouverté.  De collectie Amsterdam is geïnspireerd op de architectuur van pakhuizen en grachtenpanden in onze hoofdstad.  

Opbergen
De kasten zijn uitermate geschikt voor het opbergen van boeken, kleding, speelgoed, serviesgoed, ordners etc. Bij de serie Amsterdam bestaan ook schitterende bedbanken.

Advertentie

Straatje opbergruimte
Als er een aantal exemplaren naast elkaar worden geplaatst dan levert dit een straatje aan kastruimte op dat tevens dienst kan doen als ruimteverdeler. De modellen hebben een hoog niveau van afwerking en worden compleet gemonteerd thuis bezorgd. 

kasten

Modellen
De kasten zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen: trapgevel, halsgevel en klokgevel. De modellen zijn verkrijgbaar in vier maten en elf standaardkleuren! Naast de collectie Amsterdam is er ook een collectie New York met heuse skyscrapers als kast.

Voor meer informatie: www.kastvaneenhuis.nl

wooninspiratie

Tessel Tindert: “Mijn bewondering voor mensen in de zorg groeit met de minuut”

Tessel Tindert

Premium

De ene keer dat ik met Marijke bel, klinkt ze somber, de andere keer wat opgewekter. Dan vertelt ze dat ze een goede nacht heeft gehad en dat het met Maarten wat beter gaat.

Hij ligt nog steeds aan het zuurstof in het ziekenhuis, maar hij hoeft niet naar de IC. Elke dag doe ik wat boodschappen die ik voor de deur leg. Als ik op de 4e dag met mijn boodschappentas uit de lift stap, staat haar voordeur open. In de donkere gang staat Marijke. Broos, mager en ver

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien