Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Interieurtip! Kast van een huis

Collectie Amsterdam
In 2010 won het ontwerp in Parijs op de Maison & Objet, de prestigieuze Prix Decouverté.  De collectie Amsterdam is geïnspireerd op de architectuur van pakhuizen en grachtenpanden in onze hoofdstad.  

Opbergen
De kasten zijn uitermate geschikt voor het opbergen van boeken, kleding, speelgoed, serviesgoed, ordners etc. Bij de serie Amsterdam bestaan ook schitterende bedbanken.

Advertentie

Straatje opbergruimte
Als er een aantal exemplaren naast elkaar worden geplaatst dan levert dit een straatje aan kastruimte op dat tevens dienst kan doen als ruimteverdeler. De modellen hebben een hoog niveau van afwerking en worden compleet gemonteerd thuis bezorgd. 

kasten

Modellen
De kasten zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen: trapgevel, halsgevel en klokgevel. De modellen zijn verkrijgbaar in vier maten en elf standaardkleuren! Naast de collectie Amsterdam is er ook een collectie New York met heuse skyscrapers als kast.

Voor meer informatie: www.kastvaneenhuis.nl

wooninspiratie

Speel hier de snackpuzzel van zondag 19 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zondag 19 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien