Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Het internet raakt niet uitgepraat over of dit dier een kat of een hond is

Atchoum is een heel schattig dier. En nadat er een foto van hem op Twitter verscheen, discussiëren en speculeren mensen erop los. Want is het nou een kat – of toch gewoon een hondje?

Degene die de foto heeft gepost, onder de Twitternaam N20, maakt er zelf ook een grap over.

Advertentie

Wellus, nietus
Hij doet net alsof een vrouw aan hem vraagt: “En Heb je een kat of een hond?”, waarop hij reageert met “Ik heb geen idee”. En vanaf dat moment stromen de reacties binnen. De post is al duizenden keren geliket en gedeeld. Sommigen denken het zeker te weten: dit is een hond. “Kijk maar naar de pootjes”. Maar dan slaat toch de twijfel weer toe… Want iemand anders zegt: “Aan de ogen te zien is het duidelijk een kat”.

Ach, gos
En ja, die laatste groep mensen heeft het goed. Atchoum is een Perzische kat uit Canada. Maar het arme diertje is niet helemaal gezond. Hij lijdt aan hypertrichose – wat een abnormale haargroei en dikkere poten veroorzaakt. Dus vandaar dat de kleine rakker ergens wat wegheeft van een hondje. Maar – wat het belangrijkste is – gelukkig is-ie zéker. Zijn liefdevolle baasjes hebben accounts op social media voor hem gemaakt en daarop is hij razend populair. Want wat is het ook een schatje om te zien.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

Zo ruiken je meubels weer heerlijk fris.

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: Good Housekeeping. Beeld: Instagram

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien