Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Interview – Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Familie
“Wij gaan met Kerst altijd naar onze families, daardoor zijn we de hele tijd onderweg.” Jim: “Ik vind het belangrijk om op dat soort dagen bij familie te zijn. We zorgen er ook voor dat we een avondje met z’n tweeën hebben.” Bettina: “Dan geven we elkaar cadeautjes en eten samen. Iets wat ook een beetje bijzonder is. Kaasfondue of zo.”

Onrustig leven
Bettina: “Aan de ene kant zijn we aan het settelen, maar aan de andere kant ook helemaal niet. We hebben veel ambities en doen veel verschillende dingen, daardoor is ons leven heel onrustig.” Jim: “We hebben de zekerheid dat we elkaar hebben, maar verder is het alle­ maal nog heel open.” Bettina: “Dat vind ik eigenlijk wel lekker. Alhoewel ik heel soms wel denk: had ik maar een vaste baan in plaats van voor de vijftiende keer auditie te moeten doen.

Advertentie

Huwelijksbootje
Bettina: “Ons persoonlijk hoogtepunt was het huwelijksaanzoek in september op Hawaï. We hadden het al heel lang over trouwen, maar toch zag ik het niet aankomen.” Jim: “Op een avond voelde alles heel speciaal. We gingen uit eten en opeens wist ik dat het moment daar was. Toen we naar de auto liepen, ben ik op de parkeerplaats op mijn knieën gegaan.” Bettina: “Ik was zó gelukkig. Er was al geen twijfel dat we bij elkaar willen blijven, maar sinds die dag horen we echt bij elkaar.”

Lees het hele interview met Jim en Bettina in Libelle 50 op bladzijde 27.

uithetblad

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien