We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Interview – Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Familie
“Wij gaan met Kerst altijd naar onze families, daardoor zijn we de hele tijd onderweg.” Jim: “Ik vind het belangrijk om op dat soort dagen bij familie te zijn. We zorgen er ook voor dat we een avondje met z’n tweeën hebben.” Bettina: “Dan geven we elkaar cadeautjes en eten samen. Iets wat ook een beetje bijzonder is. Kaasfondue of zo.”

Onrustig leven
Bettina: “Aan de ene kant zijn we aan het settelen, maar aan de andere kant ook helemaal niet. We hebben veel ambities en doen veel verschillende dingen, daardoor is ons leven heel onrustig.” Jim: “We hebben de zekerheid dat we elkaar hebben, maar verder is het alle­ maal nog heel open.” Bettina: “Dat vind ik eigenlijk wel lekker. Alhoewel ik heel soms wel denk: had ik maar een vaste baan in plaats van voor de vijftiende keer auditie te moeten doen.

Advertentie

Huwelijksbootje
Bettina: “Ons persoonlijk hoogtepunt was het huwelijksaanzoek in september op Hawaï. We hadden het al heel lang over trouwen, maar toch zag ik het niet aankomen.” Jim: “Op een avond voelde alles heel speciaal. We gingen uit eten en opeens wist ik dat het moment daar was. Toen we naar de auto liepen, ben ik op de parkeerplaats op mijn knieën gegaan.” Bettina: “Ik was zó gelukkig. Er was al geen twijfel dat we bij elkaar willen blijven, maar sinds die dag horen we echt bij elkaar.”

Lees het hele interview met Jim en Bettina in Libelle 50 op bladzijde 27.

uithetblad

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien