Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Interview – Prem Radhakishun & zijn vrouw

Prem Radhakishun (48) is multimediaal informatieverstrekker en Diana Düttenhofer (46) is directeur bij de Gemeente Amsterdam. In 1982 vluchtte Prem naar Nederland, Diana volgde hem in 1983. Ze hebben twee dochters en een zoon.

Advertentie

De ontmoeting

Prem: “Diana en ik kennen elkaar al 29 jaar. Onze eerste date was tijdens de kerstdagen in 1981. We gingen naar de discotheek van haar oom in Paramaribo. De eerste keer dat ik met haar danste, staat in mijn geheugen gegrift.”
Diana: “Ik weet er niets meer van. Hij had een oogje op mij, ik niet op hem. Hij was mijn type niet. Maar ja, toen ik hem leerde kennen, bleek hij heel erg charmant en lief te zijn.”

De relatie

Prem: “Wat mij in Diana aantrekt, is haar kracht. Ik kijk tegen haar op, ze is niet uit het veld te slaan. Ze is moeder van drie kinderen, maar ze heeft altijd fulltime gewerkt én daarnaast ook nog eens gestudeerd. Ze is de beste manager die ik ken, maar ze pronkt er nooit mee.”
Diana: “Het leuke aan Prem is dat hij mij altijd verrast. Never a dull moment.”

Prem zijn grote mond

Prem: “Ik ben totaal ongegeneerd en zonder fatsoen, Diana houdt van beschaving, maar ze veroordeelt me nooit om mijn gedrag. Maar als ik iets stoms doe, kan ze keihard zijn. Mijn vrienden en kinderen zeggen altijd dat Diana de baas is in onze relatie.”
Diana: “Nou, ik bepaal niet alles. Wel veel, maar vraag Prem ook regelmatig om raad. Vaak geeft hij mij goede adviezen, soms ook ongevraagd. Hij is een zorgzame man, ik voel altijd dat hij van mij houdt.”
Prem: “Ik zeg het iedere dag.”
Diana: “Hij is veel romantischer dan ik.”
Prem: “Ik kan niet zonder Diana. Als ze weg is, slaap ik slecht. En ik vind haar nog steeds een aantrekkelijke vrouw, mijn vrienden verbazen zich erover dat ik nog steeds zo verliefd naar haar kan kijken.”

Lees het hele interview met Prem Radhakishun en zijn vrouw in Libelle 50 op bladzijde 29.

Productie: Anita Vlaar. Tekst: Renate van der Zee. Fotografie: Dirk-Jan van Dijk. Visagie: Marcha Meijer. Styling: Laura Gommans. Met dank aan: Woonfabriek Amsterdam en Ikea.

uithetblad

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien