We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Interview – Prem Radhakishun & zijn vrouw

Prem Radhakishun (48) is multimediaal informatieverstrekker en Diana Düttenhofer (46) is directeur bij de Gemeente Amsterdam. In 1982 vluchtte Prem naar Nederland, Diana volgde hem in 1983. Ze hebben twee dochters en een zoon.

Advertentie

De ontmoeting

Prem: “Diana en ik kennen elkaar al 29 jaar. Onze eerste date was tijdens de kerstdagen in 1981. We gingen naar de discotheek van haar oom in Paramaribo. De eerste keer dat ik met haar danste, staat in mijn geheugen gegrift.”
Diana: “Ik weet er niets meer van. Hij had een oogje op mij, ik niet op hem. Hij was mijn type niet. Maar ja, toen ik hem leerde kennen, bleek hij heel erg charmant en lief te zijn.”

De relatie

Prem: “Wat mij in Diana aantrekt, is haar kracht. Ik kijk tegen haar op, ze is niet uit het veld te slaan. Ze is moeder van drie kinderen, maar ze heeft altijd fulltime gewerkt én daarnaast ook nog eens gestudeerd. Ze is de beste manager die ik ken, maar ze pronkt er nooit mee.”
Diana: “Het leuke aan Prem is dat hij mij altijd verrast. Never a dull moment.”

Prem zijn grote mond

Prem: “Ik ben totaal ongegeneerd en zonder fatsoen, Diana houdt van beschaving, maar ze veroordeelt me nooit om mijn gedrag. Maar als ik iets stoms doe, kan ze keihard zijn. Mijn vrienden en kinderen zeggen altijd dat Diana de baas is in onze relatie.”
Diana: “Nou, ik bepaal niet alles. Wel veel, maar vraag Prem ook regelmatig om raad. Vaak geeft hij mij goede adviezen, soms ook ongevraagd. Hij is een zorgzame man, ik voel altijd dat hij van mij houdt.”
Prem: “Ik zeg het iedere dag.”
Diana: “Hij is veel romantischer dan ik.”
Prem: “Ik kan niet zonder Diana. Als ze weg is, slaap ik slecht. En ik vind haar nog steeds een aantrekkelijke vrouw, mijn vrienden verbazen zich erover dat ik nog steeds zo verliefd naar haar kan kijken.”

Lees het hele interview met Prem Radhakishun en zijn vrouw in Libelle 50 op bladzijde 29.

Productie: Anita Vlaar. Tekst: Renate van der Zee. Fotografie: Dirk-Jan van Dijk. Visagie: Marcha Meijer. Styling: Laura Gommans. Met dank aan: Woonfabriek Amsterdam en Ikea.

uithetblad

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien