null Beeld

Je deelt meer dan je denkt

In een wereld waar niemand tijd heeft en iedereen haast heeft, vraag je je soms af: wat delen we met elkaar? Communiceren gaat via internet en we feliciteren elkaar via de telefoon of online. Toch delen we meer dan we denken.

Libelle Admin

Aan een aantal mensen op straat werd gevraagd mee te doen aan een deelexperiment. Er was namelijk iemand die hem of haar heel graag wilde ontmoeten. Ze ontmoetten elkaar voor de eerste keer en moeten er binnen een paar minuten achter zien te komen waar ze elkaar van zouden kennen en wat ze met elkaar delen. Zo ontmoet een rapper een vrouw die net uit een burn-out komt en een vrouw met diabetes ontmoet een vrouw met een eetstoornis. Het levert een prachtig filmpje op met mooie, ontroerende en emotionele verhalen. Aan het einde wordt aan hen verteld wat ze echt met elkaar delen...... De reacties zijn ontroerend. Helemaal wanneer wordt gevraagd wat zij de ander mee willen geven. Een bijzonder experiment dat je aanzet tot denken. Je deelt meer dan je denkt.

Bekijk meer video’s op onze videopagina

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden