null Beeld

Jeugdtrauma

Drie broers keren met de as van hun moeder terug naar het vakantiehuis waar ze als kind de zomers doorbrachten. Hoewel ze van elkaar zijn vervreemd, delen ze een verdrietig verleden. Wat is er vroeger toch precies gebeurd? De overlevenden, Alex Schulman € 21,99 (De Bezige Bij)

Intriest en prachtig

Een boek vol mooie zinnen over een gruwelijk verleden. De eenzaamheid van alle gezinsleden sijpelt van de bladzijdes af. Intriest en prachtig tegelijk.
Maartje Fleur ★★★★☆

Twist

Je reist met de broers mee in hun herinneringen. Eenzaamheid, verantwoordelijkheid, vreugde, maar ook verdriet. Aan het eind van het boek krijg je nog een detail mee dat alles in een ander daglicht stelt.
Lydia Buist ★★★★☆

Aanrader!

Een ontzettend mooi en ontroerend boek dat ik maar moeilijk kon wegleggen. Mijn nieuwsgierigheid werd steeds geprikkeld doordat heden en verleden zijn verbonden.
Truus Heijnen ★★★★☆

Warrig

Sterk vond ik dat pas aan het einde duidelijk wordt wat het trauma is waar iedereen mee leeft. Dat zet alles ook direct in een ander perspectief. Het boek greep me niet helemaal. Ik vond het soms wat warrig.
Nina Sijtsema ★★★☆☆

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden