We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Jurjen Groen, personal trainer en coach

En dat een rustige geest, en daarbij een actief ontspannen lichaam, je prestaties en functioneren, op welk gebied dan ook, ten goede komen. Daar wilde hij meer mee doen. Mensen écht helpen.

Ninus Personal Training & Coaching
In 2006 startte Jurjen Groen daarom met Ninus Personal Training & Coaching. Hij hielp ondertussen al heel wat uitgebluste mensen, vooral vrouwen weer op de been. Mensen met een goed en gezond stel hersens, die heel goed weten wat zij wel en niet willen. Die voornamelijk handelen vanuit deze ‘slimheid’ maar daardoor juist lichamelijk vastlopen of achterblijven.

Advertentie

De aikidofilisofie
Jurjen werkt vanuit de principes van de aikidofilosofie die ervan uitgaat dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar is verbonden. Hij helpt mensen een sterker lichaam te krijgen en coacht ze op weg naar een sterke geest. Een sterk lichaam en een sterke geest zorgen ervoor dat je vrij kunt bewegen, vooral als een moeilijke situatie daarom vraagt.

Jurjen: “Of je nu gezonder, leuker of lichter door het leven wil; het is uiteindelijk een kwestie van ánders leven, anders naar het leven kijken én vooral ook gaan voelen waarmee je bezig bent. Stel jezelf de vraag: wat wil ik nu precies? En wat houdt me tegen om dat te bereiken? Samen brengen we deze obstakels in kaart. En samen pakken we ze stapje voor stapje aan.”

Jurjen zal Myriam, Anne en Indra de komende zes maanden online coachen op weg naar een gezonder, leuker en lichter leven op www.libelle.nl/veranderjeleven.

www.ninus.nl

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien