Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Kinderboeken schrijven

Als je kinderboek af is en je durft de sprong te wagen, kun je het opsturen naar één of meer uitgeverijen. Bezoek van tevoren een kinderboekwinkel om uit te zoeken bij welke uitgeverij je boek inhoudelijk en wat stijl betreft het beste past. Kijk vervolgens op de website van die uitgeverij hoe je jouw manuscript moet insturen en houd je aan die voorschriften.

Verwacht niet teveel van de uitgeverij
Je kunt beter niet te hoge verwachtingen koesteren. Uitgeverijen worden overspoeld met manuscripten en de meerderheid daarvan komt niet voor publicatie in aanmerking. Sommige mensen besluiten, na een aantal afwijzingen, hun boek in eigen beheer uit te geven. Dat kost veel geld en de kans op succes is erg klein. Boekhandels en bibliotheken bestellen deze boeken niet of nauwelijks en recensenten bespreken dit werk niet, dus hoe kom je van die boeken af?

Advertentie

Volg een schrijfcursus Misschien kun je beter proberen de kwaliteit van je boek te verbeteren door een schrijfcursus te volgen. Op het forum van schrijvenonline vertellen mensen over de voor- en nadelen van uitgeven in eigen beheer.

Lees het hele artikel in Libelle Idee.

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien