Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Laat uw raam versieren

Glasfantasie raamdecoratie uit Veghel heeft namelijk een uniek concept. Deze eenmanszaak brengt matglasfolie aan op ramen. Niet alleen bij particulieren, maar ook bij bedrijven.

Er is heel veel mogelijk bij Glasfantasie. U kunt bijvoorbeeld een eigen logo op het glasfolie laten zetten, maar ook leuke figuurtjes en teksten. Hebt u zelf een leuk ontwerp bedacht, dan is dat ook mogelijk.

Advertentie

Ook kunt u er voor kiezen om uw eigen naam of huisnummer naast de voordeur te laten plakken. Zo kunnen mensen niet meer naar binnen gluren en het ziet er nog eens leuk uit.

De folie
Er wordt standaard een grijze matglasfolie gebruikt. Deze folie gaat heel erg lang mee, maar het kan er wel zo weer af. Op aanvraag kunt u er ook voor kiezen om een gekleurde folie te gebruiken.

Voordelen
Het voordeel van matglasfolie is dat het aangebracht kan worden op alle ramen van uw woning. Ook is het handig als u liever geen vitrage ophangt in de woonkamer of slaapkamer. Met de folie hebt u nog wel lichinval in de kamer, maar u kunt niet meer door het raam kijken en mensen van buitenaf kunnen niet meer naar binnen kijken.

De folie zal op professionele wijze op uw raam worden geplakt. Zelf kunt u heel veel bepalen. Zoals het ontwerp, kleur en of het raam geblindeerd moet worden of niet.

Informatie
Adres: Donauring 22, 5463AD Veghel, Telefoon: 0413-364720, Mobiel: 06-10231896, Website: www.glasfantasie-raamdecoratie.nl.

Glasfantasie heeft al tientallen raamdecoraties aangebracht bij bedrijven, maar ook bij particulieren door het hele land. Voor nog meer voorbeeldfoto’s kunt u een kijkje nemen op de website van Glasfantasie.

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien