Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

8x zó lijk je net een stukje langer (zonder hakken te hoeven dragen)

Als je net iets kleiner bent dan je partner of je vriendinnen, kan dat best weleens vervelend zijn. Maar ja, op hoge hakken lopen wil je óók niet altijd. 

Daarom: 8 fijne tips waardoor het lijkt alsof je een modellengte hebt – gewoon op platte schoenen.

Advertentie

  1. Regel één: het hebben van lange benen zorgt er al voor dat je een stuk langer lijkt. Natuurlijk is niet iedereen gezegend met oneindige latten. Maar draag je een hoge taille, dus een rok of een broek tot boven je heup, dan lijken je benen direct een stuk langer.
  2. Nog een handige tip wat broeken betreft: kies liever voor een strak exemplaar dan voor een wijde of één met wijd uitlopende pijpen.
  3. Wat de bovenkant van je outfit betreft, kun je ’t weer beter kort houden. Kies daarom voor korte jassen of jacks in plaats van jassen die tot over je knie hangen. Dan piept er nog maar een klein stukje been onderuit en daardoor lijk je weer veel kleiner.
  4. Strepen: horizontale strepen zorgen ervoor dat je iets breder lijkt. Maar andersom geldt eigenlijk hetzelfde: verticale strepen laten je langer (en ook iets dunner) lijken. Mooi meegenomen: strepen op je kleding zijn momenteel hartstikke hip. Win-winsituatie, nietwaar?
  5. Nog een tip die alles te maken heeft met je shirts: kies voor een V-hals in plaats van voor een ronde hals.
  6. En qua kleur is er ook wat op te vinden om langer te lijken. Kies niet voor tal van verschillende tinten. Mix en match niet te veel. Kies 1 effen kleur.
  7. Ook je haar kan meehelpen aan je lichaamslengte: kies voor een kort koppie. Hoe meer nek je ziet, hoe langer je oogt.
  8. Dan de accessoires. Een lange ketting doet wonderen: zo oogt je bovenlichaam weer wat langer. En: kies eerder voor een smal, dun riempje dan een groot en breed stuk. Hoe groter de riem, hoe meer je lichaam in tweeën lijkt gedeeld.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:
Zo voorkom je dat een fles gaat lekken in je tas.

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: Libelle België. Beeld: iStock

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien