Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dit is het leukste dagje uit deze zomer!

Zin in een avontuurlijke zomer? Voor de perfecte mix van spanning, plezier én avontuur gaan we deze zomer naar Phantasialand. Met twee gloednieuwe en loeispannende achtbanen. 

Advertentie
Libelle samen met Phantasialand

Supersnel, vooruit en achteruit… 
Ontdek het nieuwste en vooral mysterieuze dorp Klugheim in Phantasialand. We gaan terug naar de tijd van de middeleeuwen in een machtig vulkanisch rotslandschap. Met twee gloednieuwe achtbanen is Klugheim een spannende belevenis. Met maar liefst 6 wereldrecords beleef je hier echt het spannendste dagje uit. Zo word je in Taron, de allersnelste multi-lanceer-achtbaan ter wereld, maar liefst twee keer gelanceerd. Raik is een echte familie-boomerang-achtbaan. Het is zelfs de snelste en langste ter wereld! Maar kijk uit: hij gaat in z’n achteruit weer terug…

Phantasialand

Alvast een voorproefje? Stap in!

Alle ingrediënten voor de leukste zomerdag
logo phantasialand_black Over de kop in een achtbaan, een woeste waterrit… het kan allemaal bij Phantasialand in Brühl, vlakbij Keulen (223 kilometer vanaf Utrecht). In dit attractiepark met 6 themawerelden en meer dan 40 attracties en shows valt genoeg te ontdekken. Is één dag niet genoeg? Blijf dan een nachtje slapen in een van de 2 belevenishotels. In hotel Matamba waan je je in Afrika. Hotel Ling Bao is om lekker zen van te worden: gebouwd volgens de Feng Shui-richtlijnen en met een mooie spa.

Bestel snel jouw kaarten voor een phantastische dag hier.

Speel hier de woordzoeker van maandag 17 februari

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien