Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Libelle Apps, welke apps kun je er vinden?

Deze iPad apps kun je in elk geval vinden op Libelle Apps (vanaf 28 maart gratis te downloaden):

Zo profiteer je van luxe wellness-arrangementen, lekker eten en voordelig op vakantie. Ook handig voor een cadeautip. Je vindt ze allemaal via de Vakantieveilingen-app.  

Advertentie

Met de app eBay kun je dagelijks voordelig shoppen, ook in het buitenland.

Wil je graag videobellen met andere iPad-bezitters? Dat kan met de app Facetime. Net als met de webcam zie en hoor je degene met wie je ‘belt’.

En als je graag een spelletje wilt spelen, kies dan voor de app Draw Something. Raad de tekening van je tegenspeler en win zo veel mogelijk munten.

Vanaf woensdag 28 maart kun je hier de Libelle iPad App (=gratis!) downloaden

PS: Libelle is nu ook digitaal te lezen op de iPad.

 

 

 

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien