Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Libelle Bookazine – Backpack

Daar aangekomen voelt ze zich tamelijk bedonderd: in tegenstelling tot wat de glossy’s haar hebben voorgespiegeld, is Saigon een smerige en luidruchtige stad. Ook de andere backpackers vindt zij maar niks.

Toch reist Tansy tegen wil en dank verder door Vietnam, Laos, Thailand en China richting Tibet. Ze e-mailt regelmatig met het thuisfront, en hoort op die manier over een geheimzinnige moordenaar die door Azië waart en onderweg blonde meisjes vermoordt die een opvallende gelijkenis met Tansy vertonen…

Advertentie

Emily Barr schreef naast Backpack ook de bestsellers Bagage, Cuba Libre, Jetlag, Plan B, Klasgenoten en Bedrieglijk. In juli 2009 verscheen haar nieuwe boek, Back on track.

Backpack – Emily Barr
Uitgeverij Meulenhoff/De Boekerij i.s.m. Libelle, € 2,95, verschenen in 2009

Een Bookazine gemist of wilt u voordelig abonnee worden? Kijk dan op www.zester.nl.

Bestel het Libelle Bookazine ‘Backpack’ nu op Zester.

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien