Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Libelle Bookazine – Backpack

Daar aangekomen voelt ze zich tamelijk bedonderd: in tegenstelling tot wat de glossy’s haar hebben voorgespiegeld, is Saigon een smerige en luidruchtige stad. Ook de andere backpackers vindt zij maar niks.

Toch reist Tansy tegen wil en dank verder door Vietnam, Laos, Thailand en China richting Tibet. Ze e-mailt regelmatig met het thuisfront, en hoort op die manier over een geheimzinnige moordenaar die door Azië waart en onderweg blonde meisjes vermoordt die een opvallende gelijkenis met Tansy vertonen…

Advertentie

Emily Barr schreef naast Backpack ook de bestsellers Bagage, Cuba Libre, Jetlag, Plan B, Klasgenoten en Bedrieglijk. In juli 2009 verscheen haar nieuwe boek, Back on track.

Backpack – Emily Barr
Uitgeverij Meulenhoff/De Boekerij i.s.m. Libelle, € 2,95, verschenen in 2009

Een Bookazine gemist of wilt u voordelig abonnee worden? Kijk dan op www.zester.nl.

Bestel het Libelle Bookazine ‘Backpack’ nu op Zester.

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien