Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Libelle Borderplan

Alle planten voor de Libelle-border zijn exclusief te koop bij Intratuin. Fijne zomer!

Het aanleggen van een border is best lastig. Welke planten kies je? Wat bloeit wanneer? En wat staat mooi bij elkaar? Met onze Libelle-border wordt het allemaal een stuk makkelijker.

Advertentie

Samen met Intratuin hebben we een prachtige wit-groene border ontworpen. Hier vind u de complete plattegrond van de Libelle border. Ga naar de Libelle Border op de website van Intratuin met de daarbij benodigde planten voor de border.

Door de platte­grond te volgen en meer of minder planten per m2 te gebruiken, kunt u de border naar de gewenste grootte aanpassen. Hij is zelfs te verkleinen tot terras- of balkonformaat! Dankzij de ondergrond van hedera’s komen  de witte bloemen heel mooi tot hun recht en in de winter blijft de border groen. Alle planten zijn van het Intratuin-huismerk. Ze zijn herkenbaar aan de pot en het label en van de beste kwaliteit.

Fotografie: Intratuin

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien