toffe winactie!

Libelle geeft maar liefst 267 zomerboeken weg

null Beeld

Koud drankje binnen handbereik, zonnebril (of leesbril) op en een van deze fijne boeken in de aanslag. Kortom: niet storen!

Redactie
null Beeld
 • De scheikundige
  In de jaren vijftig is het ongebruikelijk dat vrouwen tot de wetenschappelijke top behoren, maar Elizabeth Zott is een briljante scheikundige. Drie jaar later is ze een alleenstaande moeder en lijkt haar carrière voorbij. Dan wordt Elizabeth door een tv-producent ontdekt. Lessen in chemie, Bonnie Garmus € 20,99 (De Boekerij)
 • De Engelse lady
  Als in het Engeland van 1818 het trouwseizoen begint, moet Kitty Talbot binnen drie maanden een rijke man aan de haak slaan. Alleen zo kan ze de schulden van haar overleden, gokverslaafde vader afbetalen en haar zusjes en zichzelf redden van een faillissement. Dus Kitty vertrekt naar het gevaarlijkste slagveld van Engeland: de Londense society. Lady Kitty’s fortuinlijke zoektocht, Sophie Irwin € 20,99 (Boekerij)
 • De keizersdochter
  Julia is het enige kind van keizer Augustus. Ze zegt wat ze denkt, houdt van provoceren, maakt verre reizen en frequenteert een literaire kring van geestverwanten. Een van hen is haar grote liefde Iullus Antonius. Hier worden echter snode plannen gesmeed tegen het keizerlijk regime... Portret van een omstreden en vergeten keizersdochter. Julia, Rosita Steenbeek € 23,99 (Prometheus)
 • De operazangeres
  Operazangeres worden is Anna’s grote ambitie. Overdag krijgt ze les op het conservatorium, ’s avonds zingt ze in een hotelbar om de huur te kunnen betalen. Dan ontmoet ze Max, een succesvolle man die haar alles kan geven wat ze wil. Hij is echter ook veeleisend. Een heel gewoon leven, Imogen Crimp € 21,99 (Uitgeverij Cargo)
null Beeld
 • Met hart en ziel
  Na de Eerste Wereldoorlog opent in Berlijn een ziekenhuis de deuren voor álle inwoners in plaats van alleen voor de elite. Dokter Louis Conradi en verpleegster Hanna Richer zetten zich daar met hart en ziel voor in. Maar dan grijpt de Spaanse griep om zich heen en winnen nationalistische stemmen aan kracht. Deel 1 van de Waldfriede-serie. Gloriedagen, Corina Bomann € 21,99 (Boekerij)
 • Aan de Italiaanse kust
  Giulia erft van haar opa een prachtige villa inclusief jasmijn- en olijfboomgaard aan de Italiaanse kust. Maar waarom doen de buren zo afstandelijk tegen haar? En waarom heeft haar moeder destijds het contact met haar familie verbroken? Langzaam maar zeker ontdekt Giulia dat er meer aan de hand is. Deel 1 van de Jasmijn-serie. De jasmijnvilla, Elena Conrad € 17,99 (HarperCollins)
 • Taarten-koningin
  In Straatsburg openen de Tritschlers in 1890 hun droompatisserie, vlak bij hun grootste rivaal: de familie Picard. Ida Tritschler is vastbesloten de nieuwe taartenkoningin van de stad te worden. Daar zitten de Picards niet op te wachten. Tot overmaat van ramp wordt ze verliefd op zoon Lucien Picard. Deel 1 van de Patisserie-serie. De patisserie, Charlotte Jacobi € 21,99 (Xander)
 • De geur van zeep
  Het is 1865. Hanna heeft in de zeepziederij van haar vader het vak geleerd en ontwikkelt in het geheim nieuwe recepten. Wat ze ook geheimhoudt is haar liefde voor Louis, de zoon van de dokter. Tot ze besluit te vechten voor haar relatie en haar droom: een eigen zeepmakerij. Deel 1 van de serie De vrouwen van de zeepmakerij. Het recept van dromen, Farina Eden € 19,99 (HarperCollins)
 • Nieuw begin
  Luise Dahlmann droomt van een eigen kruidenierswinkel en vooral van onafhankelijkheid, niet vanzelfsprekend voor een vrouw in 1953. Drie vrouwen zal ze daar steeds weer ontmoeten: Annabel von Thaler, de rijke doktersvrouw, de jonge student-verpleegkundige Helga Knaup en Marie Wagner, die uit Pruisen is gevlucht. Deel 1 van de Wondervrouwen-trilogie. Wondervrouwen – Alles wat je hart begeert, Stephanie Schuster € 20,- (Signatuur)
 • Excentrieke familie
  Het is 1916 en we ontmoeten de familie Aubrey. Vader Piers is journalist, moeder Clare is concertpianiste in ruste, ze hebben vier muzikale kinderen en nichtje Rosamund woont bij ze in. De excentrieke familie verkeert op de rand van de financiële afgrond, maar is ervan overtuigd dat kunst ze gaat redden. Deel 1 van de Aubrey-trilogie. De familie Aubrey, Rebecca West € 25,99 (Signatuur)
null Beeld
 • In Havana
  Iris Bailey krijgt een geweldige kans: de rijke socialite Nell Hardman vraagt of ze naar Havana komt om tekeningen te maken van de bruiloft van haar vader. Het is 1957 en Cuba staat aan de vooravond van de revolutie. Terwijl Iris haar hart verliest aan de getroebleerde fotograaf Joe, ontdekt ze dat iemand in de Hardman-familie een vreselijk geheim verbergt. Eiland van geheimen, Rachel Rhys € 21,99 (AW Bruna)
 • In Griekenland
  Vlak voor de Tweede Wereldoorlog groeien drie zussen op in een oud huis in de natuur net buiten Athene. Daar wonen ze met hun moeder, tante en groot-vader. Drie zomers lang delen en verbergen ze geheimen, worden ze verliefd, proberen ze de wereld van de volwassenen te begrijpen en uit te vinden wie ze willen worden. Drie zomers, Margarita Liberaki € 24,99 (Meulenhoff)
 • Eerste en laatste keer
  In de zomer van 1959 gaan de Garrets voor het eerst en het laatst samen met vakantie. Mercy is voornamelijk bezig met schilderen, tot ergernis van haar man Robin. Hun tienerdochters lijken wel van een andere planeet te komen. Zoon David is vastbesloten om zijn familie te ontvluchten. Franse vlecht, Anne Tyler € 22,50 (Prometheus)
 • Lastige gasten
  1926. Hotel Portofino verwelkomt aristocratische gasten voor een heerlijke zomer, maar eigenares Bella Ainsworth zit tot over haar oren in de problemen. Ze heeft een tekort aan personeel en de gasten zijn zeer veel-eisend. Het grootste probleem is echter dat haar sluwe echtgenoot achter haar rug een rampzalig plan smeedt. Hotel Portofino, J.P. O’Connell € 21,99 (Luitingh-Sijthoff)
null Beeld
 • Las Vegas
  Holly is na een aantal wilde jaren docent beeldende vorming en verloofd met perfecte John. Dan zet een trouwambtenaar alles op losse schroeven, want Holly blijkt al getrouwd te zijn. Dat was tien jaar geleden in Las Vegas, en de bruidegom is de laatste die ze ooit nog zou willen zien. Nu moet ze terug om dat op te lossen. Eens in je leven, Marijke Vos € 17,99 (HarperCollins)
 • Ruwe bolster
  In de lieflijke omgeving van de Wildflower Ranch voelt Nate Roldan zich totaal niet thuis. Hij is een stoere vent, zit onder de tatoeages en maakt het liefst tochten op zijn motor. Maar Nate moest wel naar de ranch komen omdat hij zijn onlangs overleden vriend beloofde voor zijn zusje Olivia te zorgen. Wildflower Summer – In jouw armen, Kelly Moran € 15,99 (AW Bruna)
 • Verliefd op je bestie
  Als tieners komen Amber en Lachlan in hetzelfde pleeggezin terecht en ze worden dikke vrienden. De verhuizing naar het schitterende Cornwall is het beste dat hen ooit is overkomen. Inmiddels zijn ze volwassen en is hun band sterker dan ooit. Maar Amber heeft een geheim: ze is verliefd op Lachlan, een echte rokkenjager die niet gelooft in relaties. De zomer van je leven, Jill Mansell € 21,99 (Luitingh-Sijthoff)
 • Liefde in showbizz
  Holly is een succesvolle fotograaf die beroemdheden zo mooi mogelijk op de foto wil zetten. Ze wordt verliefd op Milan, die een hekel heeft aan de showbizzwereld omdat zijn jeugd is verpest door zijn beroemde vader. Daarom vertelt ze niets over haar werk. Als ze open kaart wil spelen, ontdekt ze dat haar werk niet het enige is dat tussen hen in staat. Uit onverwachte hoek, Tamara Haagmans € 17,99 (Luitingh-Sijthoff)
 • Webshop-drama
  Lydia heeft een webshop. Om haar zelfvertrouwen te geven, stuurt haar beste vriendin Georgia via een nep-account positieve berichtjes. Dit gaat goed tótdat Lydia besluit deze anonieme klant in vertrouwen te nemen en uit de school klapt over Georgia en haar man. Georgia ontdekt dat ze te ver is gegaan. Zijn haar huwelijk en de vriendschap met Lydia nog te redden? Slechtste plan ooit, Jane Fallon € 19,99 (De Fontein)
 • Onbevlekte ontvangenis
  Engeland 1957. De 39-jarige Jean Swinney woont in bij haar ziekelijke moeder en werkt voor de plaatselijke krant. Dan krijgt ze de opdracht om Gretchen te interviewen, die beweert een dochter te hebben gekregen als gevolg van een onbevlekte ontvangenis. Tot Jeans verbazing raakt ze bevriend met Gretchen – en wordt ze verliefd op haar man. Geluksmoment, Clare Chambers € 21,99 (De Fontein)
 • Yogavriendinnen
  Grace Maud is 74 en voelt elk jaar in haar botten. Patricia heeft haar dromen over reizen geparkeerd om voor haar ouders te zorgen. Dorothy vecht om haar café draaiend te houden en is bang dat ze nooit zwanger zal worden. De drie vrouwen ontmoeten elkaar in het buurtcentrum, waar nieuwkomer Sandrine met yogalessen is gestart. De yogaclub van Orange Blossom House, Sophie Green € 20,- (De Fontein)
null Beeld
 • Zoektocht
  Wat doe je als je denkt dat het avontuur uit je leven is verdwenen? Met deze vraag begint Brigitte Ars een persoonlijke zoektocht naar een avontuurlijk leven. Ze praat met experts, psychologen en filosofen en bezoekt avonturenworkshops en -conferenties. Waar is het avontuur?, Brigitte Ars € 22,50 (Querido)
 • Wandeltocht
  Francine Postma liep van Sluis in Zeeuws-Vlaanderen naar Den Helder in Noord-Holland én ze ging naar Vlieland. Dit boek is niet alleen een verslag van die wandeling, maar geeft een inkijkje in haar jeugd, de verhouding met haar moeder en haar gezin. Aanrader voor iedereen die houdt van wandelen en mijmeren. Aan Zee, Francine Postma € 20,- (Uitgeverij FJORD)
 • Treintocht
  Elke werkdag reist Iona Iverson met de trein en elke dag ziet ze dezelfde mensen in de coupé zitten. Nooit knoopt ze een gesprek aan. Dat doet niemand, toch? Tot een van de passagiers bijna in zijn eten stikt. Gelukkig blijkt een van de andere reizigers een verpleegster te zijn. Deze kleine gebeurtenis verandert het leven van alle passagiers. De reizigers op perron vijf, Claire Pooley € 21,99 (Cargo)
 • Roadtrip door Amerika
  Op haar 22e kreeg Suleika Jaouad de diagnose leukemie, haar overlevingskans was 35%. In de vier jaar die volgden vocht ze voor haar leven en schreef erover in The New York Times. Toen bleek dat ze de ziekte zou overleven, besloot ze enkele mensen op te zoeken die haar brieven hadden geschreven naar aanleiding van haar columns. Tussen twee werelden, Suleika Jaouad € 23,99 (Ambo | Anthos)
null Beeld
 • Foute man
  In de jaren negentig ontvlucht Mia haar ouderlijk huis en stort zich in het Amsterdamse nachtleven. Daar ontmoet ze M, een charmante, oudere man die geld als water verdient op de Wallen. Mia valt als een blok voor hem, maar als ze erachter komt wie hij werkelijk is, is het te laat om nog zonder kleer­scheuren weg te komen. Het boek M, Thysia Huisman € 21,99 (Pepper Books)
 • Francis van Broekhuizen
  Operazangeres, musicalster, tekenaar en tv-personality Francis van Broekhuizen vertelt over de belangrijkste gebeurtenissen uit haar leven: haar tijd als misdienaar bij de nonnen, haar geloof in God, haar coming-out, hoe het was om gepest te worden en natuurlijk over haar liefde voor opera. Bij twijfel hard zingen, Francis van Broekhuizen € 21,99 (Luitingh-Sijthoff)
 • Weg uit het dorp
  Édouard Louis wil beroemd worden en ontsnappen uit het Noord-Franse dorp waar hij opgroeit. Dat bereikt hij door twee keer het roer om te gooien. Eerst gaat hij naar de middelbare school in Amiens en ontdekt hoe de elite leeft. Dan laat hij alles achter zich, begint in Parijs opnieuw en wordt beroemd. Maar maakt dit gelukkig? Veranderen: methode, Édouard Louis € 22,99 (De Bezige Bij)
 • Patiënt-in-ontkenning
  Als Malou van het ene moment op het andere ’s nachts bang is om te slapen en zich overdag niet meer in het verkeer durft te begeven, gaat ze naar de psycholoog. Stukje bij beetje breekt deze door de sarcastische humor waar Malou zich achter verschuilt. Ze blijkt een patiënt-in-ontkenning met een allesbepalend geheim. Gevoed door het familiemotto ‘eten is zilver en zwijgen is goud’. Zachtop lachen, Malou Holshuijsen € 21,99 (Ambo | Anthos)
null Beeld
 • Midden in de natuur
  In dit boek vind je meer dan vijftig logeeradressen, verspreid over twaalf natuurgebieden in Nederland en België. Wat deze hotels, B&B’s en andere accommodaties gemeen hebben, is dat ze allemaal in het groen liggen. De auteurs gingen overal slapen, maar ook wandelen, fietsen én op zoek naar nog meer leuke adresjes. Weekenden in het groen, Lisette Schmidt & Toni De Coninck € 23,50 (Uitgeverij FJORD)
 • Met de camper
  Als je met de camper door Europa wil gaan reizen, is dit boek een echte aanrader. Er staan 75 routes in, van Zuid-Europa tot de Baltische Staten, van de Atlantische Oceaan tot de Zwarte Zee. De beschrijvingen van bezienswaardigheden, de fijne adresjes om te winkelen, te ontspannen, te eten en te overnachten, je krijgt meteen zin om te gaan. Met de camper door Europa – De 75 mooiste routes voor motorhomes € 25,99 (Lannoo)
 • Wegdroomboek
  Een koffietafelboek vol afgelegen hutjes, betoverende natuurhuisjes en andere magische toevluchtsoorden. Stel je toch eens voor dat je daar kunt overnachten, in rust en stilte, zonder in te boeten aan comfort. Kijk je ogen uit naar moderne schuilplaatsen, ontworpen om het meeste uit hun natuurlijke omgeving te halen. Cabin Fever, Gestalten € 39,99 (Kosmos)
 • Vakantieleed
  Vakantie-doeboek van de bedenkers van de succesvolle podcast Ik ken iemand die... Met anekdotes, tips, puzzels, ansichtkaarten waarop je zelf niks hoeft in te vullen en kleurplaten die je met gebalde vuisten mag doorkrassen. Een boek dat je laat lachen om andermans vakantieleed, plus tips hoe je het op de achterbank gezellig houdt. Het grote vakantie-doeboek voor uitgebluste ouders, Alex van der Hulst, Anne Janssens, Nynke de Jong & Hanneke Hendrix € 20,- (Nijgh & Van Ditmar)
null Beeld
 • Verliefd op de vlucht
  Als Sara en haar ouders in 1943 vluchten uit Polen, komen ze terecht in een prachtig maar vervallen huis in de Franse Alpen. Sara valt hier als een blok voor haar nieuwe buurjongen Alain. Als de Duitsers naderen, moet het gezin een keuze maken die hen voorgoed uiteen kan drijven. Zal Sara ooit met haar ouders herenigd worden? Een daad van liefde, Carol Drinkwater € 21,99 (AW Bruna)
 • Onmogelijke liefde
  Om niet opgepakt te worden, meldt een jonge joodse dierenarts zich eind 1942 voor de Arbeitseinsatz in Duitsland. Hij wordt tewerkgesteld op een boerderijbedrijf in Westfalen, waar hij verliefd wordt op de mooie Hilde. Relaties tussen dwangarbeiders en Duitse vrouwen zijn echter streng verboden. Hoe redt het koppel zich uit deze onmogelijke situatie? Gevlucht in het hol van de leeuw, Maarten Frankenhuis € 22,50 (Amphora Books)
 • Troost-verhalen
  Grace Bennett verhuist naar Londen in augustus 1939 terwijl de stad zich voorbereidt op een oorlog. Ze gaat werken in een stoffige boekhandel in Primrose Hill en ontdekt tijdens de luchtalarmen de kracht van verhalen. Boeken blijken een baken van hoop, moed en troost en ze verenigen de buurt op een manier die Grace niet voor mogelijk had gehouden. De laatste boekwinkel van Londen, Madeline Martin € 19,99 (HarperCollins)
 • Grote leugen
  Parijs 1940. Elise, die in het verzet zit, krijgt een relatie met een Duitse soldaat die als vertaler werkt. Na de oorlog wordt hij gearresteerd en vlucht Elise naar Bretagne uit angst om voor verrader te worden aangezien. Achttien jaar later gaat hun dochter op zoek naar haar vader. Afscheid van Parijs, Ruth Druart € 20,99 (Boekerij)
null Beeld
 • Genietbundel
  De tien verhalen in deze bundel zijn heel verschillend: aangrijpend, lief, verrassend, avontuurlijk, spannend, historisch. Maar één ding hebben ze gemeen: ze laten je met een goed gevoel achter. Geschreven door onder anderen Manon Sikkel, Chinouk Thijssen, Jette Schröder en Maartje Fleur. Het vrolijke Kluitman verhalenboek, diverse auteurs € 14,99 (Kluitman)
 • Leren voor heks
  Sophie en haar beste vriendin Agatha zijn ontvoerd naar de School van Goed en Kwaad, waar ze worden opgeleid tot sprookjesfiguur. Sophie zit op de afdeling voor slechteriken waar ze het moet rooien tussen aankomende heksen en huurmoordenaars. Agatha komt tussen suikerzoete prinsessen terecht. Eerste deel van een fantasy-serie, verfilmd voor Netflix. De School van Goed en Kwaad, Soman Chainani € 19,99 (HarperCollins)
 • De hoofdprijs
  Op het schoolfeest gebeurt het onvoorstelbare: Nelle wint de hoofdprijs van de tombola, een reis naar een zonnig eiland. Met haar ouders leidt ze daar een heerlijk leventje met lekker eten en de zee dichtbij. Ze krijgt er bovendien iets onbetaalbaars bij: een vriendinnetje. Ik win nooit iets, Evelien De Vlieger € 16,99 (Querido)
 • Pech of geluk?
  De 11-jarige Atlanta heeft een waanzinnig plan: ze gaat in 24 uur rond het IJsselmeer fietsen. Haar ouders weten van niets. Haar moeder is al zeven maanden ziek en ze wachten op de uitslag van een scan. Atlanta heeft haar tocht tot in de puntjes voorbereidt, maar knalt keihard tegen de fiets van Finley op, die van huis is weggelopen. Pech of geluk? Haaientanden, Anna Woltz € 16,99 (Querido)
null Beeld
 • Signora Marple
  Tante Poldi, een Siciliaanse speurneus, staat op het punt haar 61e verjaardag te vieren. Ze moet het feestje afblazen als er een sexy Vaticaanse inspecteur voor de deur staat. Poldi blijkt een verdachte te zijn in de zaak van een dode non. Hoe redt ze zich hier uit? Tante Poldi en de Zwarte Madonna, Mario Giordano € 20,- (De Fontein)
 • Slapeloze nachten
  In het prachtige Nightingale House wil weduwnaar Daniel Price met zijn dochtertje Caitlyn een nieuw leven beginnen. Maar er is daar iets raars aan de hand, Daniel hoort in verschillende vertrekken een mysterieus druppelend geluid. Tot diep in de nacht echoot er bovendien gefluister door de gangen dat klinkt als: “Ik kan niet slapen…” Ik kan niet slapen, Steve Frech € 22,99 (Volt)
 • Gruwelijk
  Een vrouw wordt dood aangetroffen in een verlaten slagerij. Haar lichaam heeft geen verwondingen, maar haar lippen zijn zorgvuldig dichtgenaaid. Tijdens de autopsie ontdekt de patholoog hoe gruwelijk de daad werkelijk is. Profiler Robert Hunter en zijn partner Carlos Garcia moeten de zaak oplossen. Leuk om te weten: de schrijver werkte zelf als profiler. Jager in de nacht, Chris Carter € 19,99 (HarperCollins)
 • Waar is ze?
  Een tienermoeder gaat naar een feestje, oma past op, maar de jonge moeder komt niet meer thuis. Vrienden zeggen dat ze haar voor het laatst in het bos hebben gezien. Een jaar later maakt een jonge vrouw een wandeling door het bos en ziet op een hek een bordje hangen: Graaf hier. Het is het begin van een bloedstollende zoektocht. Die nacht verdween ze, Lisa Jewell € 22,99 (AW Bruna)
 • Race tegen de klok
  Inspecteur Kraken krijgt een anoniem telefoontje waardoor hij voorgoed anders naar zijn familie kijkt. Hij krijgt een week de tijd om een legendarisch boek te vinden, anders zal zijn moeder overlijden. Maar: zij is al jaren dood. Van de schrijfster van De witte stad. Het zwarte boek van de uren, Eva Garcia Sáenz de Urturi € 22,99 (AW Bruna)
 • Huurmoordenaar
  Op het eerste gezicht lijkt Mathilde een lief bejaard dametje met een schattig hondje. In werkelijkheid is zij een koelbloedige huurmoordenaar. Als haar opdrachtgever besluit haar zelf uit de weg te ruimen, neemt ze het heft in eigen hand. Spannend boek vol zwarte humor. Het serpent, Pierre Lemaitre € 21,99 (Xander)
 • Op het tweede gezicht
  Voor de buitenwereld heeft Alison het perfect voor elkaar: een goede baan als strafrechtadvocaat, een lieve man en een perfecte dochter. Maar ze drinkt te veel, werkt te hard en heeft een affaire met een collega. Tijdens haar eerste echte strafzaak merkt ze dat iemand haar in de gaten houdt. Bloedsinaasappel, Harriet Tyce € 20,99 (Boekerij)
 • Waarom zij?
  Op een ochtend wordt Amelie van haar fiets getrokken door een man met een angstaanjagend masker op. Ze belandt in een hermetisch afgesloten kamer. Waarom moest hij haar hebben? Is het hem te doen om losgeld van haar rijke vader? Speelt haar dubieuze bijna ex-echtgenoot Vince een rol? Of is zij het verkeerde meisje? Het verkeerde meisje, Angelique Haak € 19,95 (Crime Compagnie)
null Beeld
 • Zonovergoten
  De naam Claudia Roden, grande dame van de internationale culinaire wereld, wordt tot in de hoogste gastronomische kringen met eerbied uitgesproken. In dit boek vertelt ze over haar reizen en laat ze je kennismaken met de eenvoudige, zonovergoten gerechten uit landen rond de Middellandse Zee die ze zelf het liefst maakt. Med, Claudia Roden € 32,- (Fontaine Uitgevers)
 • Open vuur
  Met hun mobiele keuken trokken Charlotte Marres en Olle Swets door Nederland en Vlaanderen, op zoek naar voedselproducenten met een bijzonder verhaal. Ze koken met en voor boeren, vissers, wildplukkers, telers en herders op open vuur. De recepten zijn ook geschikt om in eigen keuken te bereiden. De buitenkeuken, Charlotte Marres & Olle Swets € 32,50 (Nijgh & Van Ditmar)
 • Zoet uit Italië
  In Italië is het leven zoet, dat blijkt wel uit dit kookboek vol recepten voor koekjes, cakejes, desserts en taarten. Van amaretti tot tiramisu: alle klassiekers komen aan bod. Er is een apart hoofdstuk gewijd aan het maken van gelato (ijs dus). La vita è dolce, Letitia Clark € 29,99 (Becht)
 • Zuidelijk en vegan
  Een boek vol traditionele veganistische gerechten uit mediterrane landen zoals Cyprus, Griekenland, Libanon en Jordanië. Van salades, dips en pickles tot pasta- en rijstgerechten en zoete heerlijkheden, bijvoorbeeld dadel-kardemomboter en ingelegde walnoten. Nistisima, Georgina Hayden € 30,95 (Good Cook)

Winnen!

Vul hieronder het winformulier in. Let op: geef in het opmerkingenveld aan op welk boek je kans wil maken.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden