Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Libelle lanceert Libelle Academy

In samenwerking met de Volksuniversiteit biedt Libelle Academy vanaf januari 2011 workshops, cursussen en online leren aan. Met het gevoel, de stijl en de thema’s van Libelle, zoals psychologie, organizing, wonen, reizen & cultuur en nieuwe media: zoals je eigen webshop starten. Inschrijven kan vanaf vandaag, via libelleacademy.nl.

Minister van Bijsterveldt: “Ik vind het een geweldig initiatief.” Hoofdredacteur van Libelle Franska Stuy maakte met de opening van de Libelle Academy in Haarlem de landelijke kick-off officieel.

Advertentie

Speciaal voor deze grootse introductie was er een videoboodschap van Marja van Bijsterveldt (OCW). Dr. Ben Tiggelaar gaf een gastcollege over zelfontwikkeling en het belang van plezier bij het leren. En oud-schaatster Barbara de Loor vertelde hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Libelle hoofdredacteur Franska Stuy: “Wij merkten dat de workshops op de Libelle Zomerweek iedere keer heel snel vol zaten. Ik denk dat we met ons brede aanbod aan onderwerpen en cursussen veel vrouwen blij en enthousiast maken. Omdat de cursussen maximaal drie dagen duren, verspreid over drie weken, kunnen ze ook naast het werk gevolgd worden. Er zijn geen diploma’s, examens of toetsen; Libelle Academy gaat echt om leren voor je plezier!”

Persoonlijk en samen Libelle Academy is heel toegankelijk: het gaat om onderwerpen die iedereen bezighouden. Persoonlijke ontwikkeling en het samen beleven staan voorop. De inhoud van de workshops, cursussen en online leren sluiten op elkaar aan en zijn toepasbaar in het dagelijks leven. Van een spoedcursus online netwerken, het leren bouwen van een webshop tot een complete e-learning woonstyling. De workshops duren 1 dagdeel, de cursussen 3 dagdelen in 3 weken en online leren kan 3 maanden gevolgd worden. Lesgeld vanaf € 32,95 (online) en voor de eerste maand geldt een introductiekorting van € 5,-.

Libelle Academy!

Libelle Academy gaat van start in januari 2011, inschrijven kan vanaf vandaag via libelleacademy.nl

Foto: Franska Stuy (rechts op de foto) overhandigt twee notebooks met de eerste e-learning cursussen aan Ben Tiggelaar en Barbara de Loor.

Uit het blad

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien