Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Libelle Little Black Dress ontworpen door Joline Jolink

Het is een tijdloos ontwerp geworden, gemaakt van een soepelvallende, zachte jersey. Leuk met aangeknipte mouwtjes, V-hals en een flatterende draperie. Ideaal om overdag te dragen met een colbertje of om ‘s avonds in uit te gaan (met een paar mooie pumps eronder) Het libelle jurkje is online te bestellen. Wij zijn er erg enthousiast over en hopen u dat ook bent. We horen graag uw reactie!

Het verhaal achter het ontwerp voor de Little Black Dress
Joline Jolink vertelde ons: “Het ontwerp is geïnspireerd op een klassieker uit mijn collectie en die is weer geïnspireerd op Maria Sibylla Merian. Een Duitse kunstenares en entomologe die gedetailleerde tekeningen maakte van planten en insecten. Zo onderzocht zij in de negentiende eeuw de levenscyclus van vlinders en maakte daar prachtige tekeningen van. Het ontwerp van het Libelle-jurkje lijkt dan ook op twee over elkaar vallende vlindervleugels , wat je terugziet in de comfortabele draperie. Deze doet denken aan een cocon en verbloemt eventuele imperfectheden van haar draagster.”

Advertentie

Wilt u meer weten over Joline Jolink? In Libelle nummer 8 (18 t/m 24 februari 2011) staat een uitgebreid interview met haar. Wilt u ook graag zo’n tijdloos en afkledend Jurkje van Joline Jolink en bent u abonnee? Dan krijgt u maar liefst 50% korting! Normaal kost dit jurkje € 179,- maar u als abonnee betaalt slechts € 89,50.
Bij Libelle 8 zit een abonneebrief met uw kortingscode en de bestelinstructies.

Libelle jurkje bij een jaarabonnement
Bent u nog geen abonnee? Dan ontvangt u dit jurkje geheel gratis bij een Libelle jaarabonnement! U betaalt dan slechts € 135,20 i.p.v. € 314,20 – meteen doen!

We wensen u veel draagplezier!

Maaike van Ruitenbeek
Productmanager Libelle

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien