Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Libelle Loopt - hardloopschema

Libelle Loopt
Enige tijd geleden is Libelle de hardloop groep ‘Libelle Loopt’ gestart op Facebook. Ben je fervent hardloper of ben je er nooit aan begonnen, maar heeft het wel je interesse? Lees en beleef mee in de ‘Libelle Loopt’ Facebook groep. Libelle redacteuren bloggen over hun hardloopervaringen en delen hun succes- en minder succesvolle verhalen. Maar we horen ook graag jullie ervaringen en tips.

 

Advertentie

Wil je graag beginnen met hardlopen? Volg dan onderstaand schema. Zo is het niet alleen goed vol te houden, maar beperk je ook de kans op blessures.

Hardloop schema Libelle Loopt

Word lid van ‘Libelle Loopt’.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Esther (56): "Je moet zuinig zijn op je huid"

Sophie (18) vindt haar moeder Esther (56) een knappe verschijning die ook nog eens vol passie haar werk in de ouderenzorg doet.

Libelle samen met L’Oréal Paris

Advertentie

Sophie: “Mijn moeder levert een bijdrage aan een gelukkiger leven voor ouderen met een zorgvraag. Ze bedenkt bijvoorbeeld nieuwe woon-zorgconcepten voor mensen met dementie en zit altijd vol creatieve ideeën. Het is een drukke baan, maar ik zie met hoeveel liefde ze dit werk doet. Ik vind dat ze er heel goed uitziet, er is nog geen rimpel te ontdekken. Mijn vriendinnen geloven het vaak niet als ik vertel dat mijn moeder 56 jaar is. Ze wordt ook altijd jonger geschat. Op tijd beginnen met smeren is haar geheim, zei ze laatst, dus dat doe ik nu ook. Omdat ze het belangrijk vindt dat mijn zusje en ik onze huid ook goed verzorgen, verrast ze ons regelmatig met een lekkere crème of tonic. Ik hoop dat ik ze ook heb, die goede genen.”

De juiste verzorging

Esther: “Ik ben blij en trots dat Sophie zo lief over mij praat, ondanks dat ik vaak druk ben met mijn werk in de ouderenzorg. Omdat ik dementie van dichtbij heb meegemaakt, mijn vader had het ook, vind ik het extra waardevol om in deze fase iets voor iemand te kunnen betekenen. Toen ik zo oud was als Sophie leerde ik van mijn moeder dat je zuinig moet zijn op je huid. Iedere ochtend en avond crème gebruiken en altijd je make-up verwijderen. Ik werd op mijn 38ste moeder van Sophie en drie jaar later werd haar zusje geboren. Een jong gezin houdt me jong, denk ik, maar ik heb ook de goede genen van mijn moeder geërfd. Ik vind het leuk om er goed uit te zien en mezelf te verzorgen, dus gebruik ik goede producten. Ik hoop dat ik dat aan mijn dochters door kan geven.”

Stevigere huid

Net zo’n mooie huid als Esther? Na de overgang kan de huid aan stevigheid verliezen. Van dagelijks smeren met L’Oréal Paris Age Perfect Collageen Expert, verrijkt met geconcentreerde Collageen Aminozuur fracties, wordt de huid zichtbaar strakker en steviger.*

  1. Verstevigt
  2. Hydrateert
  3. Vermindert pigmentvlekken

* Klinische test op 42 vrouwen na 4 weken

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Meghan Markle sprak koningin Elizabeth voor de uitvaart van prins Philip

Dat Meghan Markle niet bij de uitvaart van prins Philip aanwezig was, betekent niet dat de hertogin niet klaarstond voor koningin Elizabeth. Bronnen melden aan People Magazine dat Meghan in de dagen voor het afscheid van Philip contact opnam met de oma van Harry.

De trip naar Engeland was voor Harry om meerdere redenen lastig. Niet alleen moest hij afscheid nemen van zijn opa, ook moest hij Meghan en Archie achterlaten in Los Angeles. Ook zette hij voor het eerst in meer dan een jaar tijd voet op Engelse bodem.

Advertentie

Meghan Markle sprak met Queen Elizabeth

Sinds Megxit en het roemruchtige interview met Oprah Winfrey is de relatie van Harry en Meghan met het Britse koningshuis bekoeld. De banden worden inmiddels weer aangehaald en met Elizabeth in het bijzonder heeft het paar altijd contact gehouden. Daarom is het niet verwonderlijk dat Meghan Elizabeth tijdens deze moeilijke periode steun biedt.

“Meghan sprak met Harry vlak voor de begrafenis van zijn opa”, vertelt de bron. Ze zou hem op het hart hebben gedrukt dat het goed gaat met haar en hun zoon en dat hij zich echt geen zorgen hoeft te maken. “Meghan en Archie hebben eerder die week ook met de Queen gesproken.” Harry liet eerder al weten dat hij zijn opa en oma regelmatig sprak via een Zoom-sessie. Op die manier konden ze de kleine Archie zien opgroeien.

Meghan was niet bij de uitvaart

De dokter van Meghan vond het onverantwoord als ze op dit moment in haar zwangerschap in het vliegtuig naar Engeland zou stappen. Ze is in de zomer uitgerekend van haar tweede kindje. Om die reden was Harry genoodzaakt om in zijn eentje naar zijn thuisland af te reizen en daar dagen in quarantaine te verblijven, zodat hij de uitvaart kon bijwonen.

Alle details over de uitvaart kun je hier nog eens rustig teruglezen.

Goede band

Sinds de allereerste ontmoeting hebben Meghan en Elizabeth een goede band, zo liet Meghan weten in haar Oprah-interview. Het is zelfs de koningin die Meghan vertelde dat ze haar acteercarrière voort kon blijven zetten als ze geen koninklijke verplichtingen wilde uitvoeren. Desalniettemin stopte Meghan met haar grote rol in de hitserie Suits nadat ze zich met Harry verloofde.

De Britse journalist Andrew Morton vertelt in een podcast: “Ze kregen de ruimte en kregen ook verschillende voorstellen om in andere landen te gaan wonen om vanuit daar werkzaam te zijn als ambassadeurs voor de jeugd. De koningin heeft ze de mogelijkheid gegeven om naar een plek te gaan waar ze zelf graag wilden zijn. Daarnaast heeft ze tegen Meghan gezegd dat ze door kon gaan met haar acteercarrière als ze het niet zag zitten om aan de slag te gaan als fulltime royal. Die keuze lag bij haar.”

Hoe het er nu voorstaat met de Britse royals in Amerika vertelt royaltyverslaggever Rick in onderstaande video.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Beeld: Brunopress

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

5 manieren om een online kaart éxtra persoonlijk te maken

Van een kaart in de brievenbus wordt iedereen blij. Je maakt ‘m nog leuker én persoonlijker door er zelf eentje online te ontwerpen, bijvoorbeeld met een mooie foto of een eigen tekst. 

Libelle samen met Greetz

Advertentie

Bij een verjaardag, verhuizing of geboorte hoort natuurlijk een kaart. Maar het is ook een leuke manier om iemand te verrassen of bedanken, of om te laten weten: ik denk aan jou. Stuur bijvoorbeeld zomaar eens een kaart met een foto van een mooie herinnering, van die onvergetelijke vakantie of een ander speciaal moment. Van zo’n persoonlijke kaart is er maar één!

5x extra speciaal

Zo maak je een online kaart extra persoonlijk:

  • Plaats een mooie foto van jullie samen of van een gedeelde herinnering op de voorkant.
  • Heb je te veel leuke foto’s om uit te kiezen? Stel dan een collagekaart samen met je favorieten.
  • Een kaart wordt extra persoonlijk met de naam en leeftijd van de jarige én feestelijke stickers aan de binnenkant.
  • Ga voor groot, groter, grootst! Kies voor een kaart in een groter formaat voor een éxtra grote glimlach.
  • En een felicitatie in dialect is weer eens wat anders: fan herte lokwinske!

Goed voor een glimlach

Hoe speciaal het kan zijn om een persoonlijke kaart te ontvangen, merkte Martin (59) toen hij een fotokaart van zijn zoon Dennis ontving: “Wauw, wat gaaf!, was het eerste wat ik dacht toen ik de envelop opende. Bij het zien van de foto van ons samen op de voorkant schoot ik vol. Het ontroert mij dat Dennis de moeite heeft genomen om zelf online een kaart te maken om mij te bedanken dat ik er voor hem ben. Hoewel het vroeger wat minder ging, is het nu gelukkig goed tussen ons. Ik vind het een supermooie kaart en zijn tekst raakt me. Ik heb de kaart een mooi plekje gegeven. Elke keer dat ik ernaar kijk, krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Bedankt Dennis!”


De kaart die Martin van zijn zoon ontving en 3 andere Greetz-kaarten die je kan personaliseren

Met Greetz

Een persoonlijke kaart met een foto of naam op de voorkant maak en verstuur je met Greetz, met volop keuze uit designs en formaten. Als je de kaart voor 22.00 uur bestelt, wordt hij de volgende dag bezorgd. Bezorging inplannen voor een later moment kan ook, op elke dag van de week. Tot en met donderdag 29 april krijg je bij alle kaarten een gratis postzegel.

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Rachel had als 15-jarige oppas sex met André Hazes: "Ellen was niet thuis"

Toen Rachel Hazes 15 jaar was, werkte ze als oppas voor de toen 34-jarige André en zijn toenmalige vriendin Ellen Wolf. Op een avond kwam André haar slaapkamer binnen en hadden de twee sex. Dat vertelt Rachel woensdagavond in de docuserie Kleine jongen. 

In de docuserie die ter ere van André Hazes is gemaakt, vertelt Rachel Hazes uitgebreid over de beginjaren van haar relatie met André.

Advertentie

Een beetje verliefd

De twee leerden elkaar kennen toen ze 12 jaar was, vertelt ze. Rachel ging regelmatig met haar vader mee naar een Rotterdams café waar André Hazes optrad. Haar vader was namelijk groot fan van de volkszanger. “André ging toen Een beetje verliefd zingen en toen haalde hij mij naar voren”, herinnert ze zich nog van die tijd. “Hij wilde dat samen met mij zingen. Eigenlijk heel apart, want je weet amper met 12 jaar wat je zingt.”

Oppas

De twee leerden elkaar kennen en enkele jaren later ging de toen 15-jarige Rachel aan het werk als oppas bij André thuis. De zanger woonde destijds samen met zijn vrouw Ellen Wolf met wie hij een zoon had: Melvin. Rachel paste op hem. “Daar gebeurden wel een paar dingen die eigenlijk niet door de beugel konden”, geeft Rachel toe.

Sex

Zo was Rachel op een avond naar bed gegaan toen zij op Melvin paste. “Ellen was niet thuis”, herinnert Rachel zich van die avond. Op een gegeven moment kwam André, die 19 jaar ouder was, haar slaapkamer binnen. “Toen hebben we ook wel echt sex gehad. De eerste keer.” André was voor Rachel de eerste met wie ze sex had. Daarvoor was ze namelijk nog helemaal niet bezig met sex, geeft ze toe. “We hebben het samen gedaan, maar het overviel mij wel. Ik had niet de intentie om met André naar bed te gaan. Misschien ooit een keertje, ofzo, maar toen ik 15 was, speelde dat echt nog niet bij mij. Het is me echt overkomen.”

Breuk

André wilde wel meer na die avond, volgens Rachel. Hij belde haar en verklaarde haar de liefde. Maar zijn partner Ellen bleek het allemaal te horen. “Dat was geen fijne situatie. Zij dacht natuurlijk: hij heeft een ander, maar ze had nooit verwacht dat ik dat was. Toen heb ik er echt wel voor gekozen om even uit beeld te gaan bij André.”

Relatie

De afstand duurde vijf jaar. Toen de twee elkaar daarna weer zagen tijdens een concert van André in Rotterdam, gaf hij aan dat Rachel hem eens moest bellen. Dat deed ze en de twee kregen toen toch een relatie. En de rest is geschiedenis.

Rachel en haar ex-partner Mike gingen na drie maanden uit elkaar. Hoe zat dat precies?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

1

Bron: Npo3, AD. Beeld: Brunopress.

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien