null Beeld

Libelle Nieuwscafé LIVE op 5 maart

Kom naar Libelle Nieuwscafé LIVE op 5 maart in brasserie Dudok in Den Haag!

Redactie Libelle.nl

Ga samen met Libelle’s Ebru in gesprek met ministers Lodewijk Asscher en Ivo Opstelten, geniet van muziek van Van Dik Hout en Karsu Dönmez.

Libelle Nieuwscafé is de krant van Libelle, maar het is ook een echt café waar mensen uit de politiek en de media in gesprek gaan met Libelle-lezeressen. Mét de lekkerste appeltaart van Den Haag. Meld je snel aan, want vol is vol!

* Wanneer: woensdag 5 maart, 11.30-13.45 uur

* Waar: brasserie Dudok, Hofweg 1A, Den Haag

* Kosten: entree gratis (inclusief koffie/thee en taart)

* Met: ministers Lodewijk Asscher, Ivo Opstelten, bestsellerschrijfsters Franca Treur, Judith Koelemijer en Naima el Bezaz

* Muziek: Van Dik Hout en Karsu Dönmez

Aanmelden:

Wil je erbij zijn? Mail dan je naam en geboortedatum naar nieuwscafe@libelle.nl en laat ons weten of je na afloop een rondleiding door de Tweede Kamer wilt. Je persoonlijke vraag voor de ministers kun je ook al vooraf aan ons doorgeven. je hoort uiterlijk 26 februari 2014 of je een uitnodiging ontvangt.

Inmiddels heeft het Libelle Nieuwscafé al plaatsgevonden en is het niet meer mogelijk jezelf aan te melden.

null Beeld

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden