null Beeld

Libelle Nieuwscafé met ministers Asscher en Schippers

Op 16 maart is Libelle Nieuwscafé terug! In café Dudok in Den Haag gaat Libelle's Ebru Umar in gesprek met twee ministers. Ook is er natuurlijk voor muziek gezorgd. Genoeg reden dus om aan te schuiven. 

Redactie Libelle.nl

Tijdens deze editie van Libelle Nieuwscafé gaan Ministers Lodewijk Asscher (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en Edith Schippers (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) in gesprek met Ebru Umar. Daarnaast is zanger Ruben Hein aanwezig om de middag van wat mooie muziek te voorzien.

In gesprek

Libelle Nieuwscafé is de krant die regelmatig bij Libelle zit, maar het is ook een echt café waar mensen uit de politiek, media en cultuur in gesprek gaan met Libelle-lezeressen. Dit keer worden beide ministers geïnterviewd en kun je ze persoonlijk vragen stellen.

Wees erbij!

Wil je erbij zijn? Mail je naam en geboortedatum uiterlijk 6 maart naar nieuwscafe@libelle.nl en laat ons dan meteen weten of je na afloop een rondleiding door de Ridderzaal wilt. Op dinsdag 10 maart ontvang je een e-mail of er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Wanneer: maandag 16 maart van 14:00 - 16:00 uur

Waar: Café Dudok, Hofweg 1a, Den Haag

Entree is gratis, maar alleen ná aanmelding.

Inmiddels heeft het Libelle Nieuwscafé al plaatsgevonden en is het niet meer mogelijk jezelf aan te melden.

Lees het interview dat we met Ruben Hein hadden.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden