Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Liefde na de dood; een indrukwekkende roman

Verhaal van zijn overleden broer
Bij het huis van Robert Nielsen staat ‘s avonds een vrouw voor de deur die claimt de afgelopen zes maanden met Chris Nielsen, de broer van Robert, te hebben gesproken en zijn verhaal te hebben opgeschreven. Maar Chris Nielsen is al ruim een jaar dood. Sceptisch neemt Robert het manuscript aan waarna de vrouw verdwijnt uit zijn leven. Na het lezen van het verhaal blijkt wel degelijk dat Chris Nielsen zijn verhaal heeft doorgegeven aan deze totaal onbekende vrouw.

Advertentie

Echte zielsverwanten
Nadat Chris Nielsen overleed door een tragisch auto-ongeluk ontdekt hij een totaal andere wereld. Maar hoe bijzonder die wereld ook is, zonder zijn vrouw Annie kan Chris daar niet gelukkig zijn. Annie en Chris zijn verbonden met elkaar als echte zielsverwanten.

Voorgoed verliezen?
Annie is zonder Chris ook diep ongelukkig, maar de enige uitweg die zij ziet vanuit haar wereld, dreigt haar juist voorgoed van Chris te scheiden. Chris zet alles op alles op Annie te redden, hij vecht voor haar ziel met al zijn moed en met een liefde die sterker is dan de dood.

Robin Williams als Chris Nielsen
Het boek Liefde na de dood is in 1998 verfilmd als What Dreams May Come. Robin Williams, bekend van Good Morning, Vietnam en Mrs. Doubtfire, speelt Chris Nielsen.

Boeken en verfilmingen
Richard Matheson is een Amerikaanse schrijver en scriptschrijver. Meedere van zijn boeken zijn verfilmd. Tot zijn bekendste werken horen ‘I Am Legend’, ‘A Stir of Echoes’ en ‘What Dreams May Come’. Het laatste boek wordt nu opnieuw uitgegeven als Liefde na de dood. Richard Matheson heeft zelf over ‘Liefde na de dood’ gezegd: ”het is een van de meeste effectieve boeken die ik heb geschreven. Het heeft vele lezers opgeleverd die hun angst voor het doodgaan kwijt zijn. En dat is het mooiste cadeau dat een schrijver zou kunnen krijgen.”

Nieuwsgierig naar Liefde na de dood? Download dan de de eerste twee hoofdstukken van Liefde na de dood.

Winnen!
Libelle geeft 3 exemplaren weg van Liefde na de dood. Deze winactie is afgelopen. Bestel het boek op Wazzaa en betaal geen verzendkosten met de actiecode. Voeg in de winkelmand bij de vraag: ‘Heb jij een kortingsbon’ deze code toe: ‘matheson’.

boekentips winnen

Koen Wauters: “De geboorte van mijn dochter was absurd en fantastisch”

Koen Wauters - libelle

Premium

Koen Wauters (52) vormt met zijn broer Kris de Vlaamse band Clouseau. Onlangs verscheen hun album Tweesprong, waarmee ze door België en Nederland toeren. Koen heeft een dochter en een zoon: Zita (15) en Nono (13).

Waarom moeten we naar jullie Tweesprong komen?
“Omdat het lang geleden is dat je bent geweest, denk ik. En we zijn nog altijd die sympathieke Belgen dus dat kan alleen maar een leuke avond opleveren.”

Wat is daarbij de grootste uitdaging?
“De nummers die de mensen niet kennen, zó te brengen dat het publiek er plezier

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien