Life of the party: dít sterrenbeeld is het meest sociaal en spontaan Beeld Getty Images/iStockphoto
Life of the party: dít sterrenbeeld is het meest sociaal en spontaanBeeld Getty Images/iStockphoto

Life of the party: dít sterrenbeeld is het meest sociaal en spontaan

Begint het feest pas als jij binnen bent? Die fuif waarvoor je 300 mensen hebt uitgenodigd, omdat je nou eenmaal een grote sociale kring hebt? Dan is de kans groot dat dít je sterrenbeeld is.

Tara StokdijkGetty Images/iStockphoto

We hebben het natuurlijk over de Boogschutter!

Dít sterrenbeeld is het meest sociaal en spontaan

Als er één sterrenbeeld graag onder de mensen is, dan is het de Boogschutter wel. Ze zijn goed in het sluiten van vriendschappen. Dit sterrenbeeld is dan ook niet het type voor een kleine vriendenkring, maar houdt er graag grote vriendengroepen op na. Ze zijn nou eenmaal het liefst in het gezelschap van anderen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Goede praters

Anderen zijn ook graag in het gezelschap van de Boogschutter. Ze zorgen niet alleen voor een heleboel gezelligheid, maar het zijn ook goede praters. Ze zijn open minded en echte filosofen die altijd in zijn voor een goed, diepgaand gesprek. Daarnaast hebben ze een uitstekend gevoel voor humor.

Positieve energie

Waar de Boogschutter niet van houdt? Negatieve energie. Om negatieve mensen lopen ze het liefst met een grote boog heen. Ze trekken het liefst gelijkgestemden aan die, net als zij, met een lach door het leven gaan. Het glas is nou eenmaal halfvol voor de Boogschutter.

Snel verveeld

Een minder positieve eigenschap van de Boogschutter? Dit sterrenbeeld is dan misschien zelden neerslachtig, maar verveelt zich ook snel. Boogschutters kunnen moeilijk stilzitten en gaan meteen kijken waar er iets te beleven valt. Ook moet je ze niet te veel opzadelen met verplichtingen. Ze spreken liever spontaan met je af én je moet geduld hebben, want ze komen niet zelden te laat.

Feestbeest, maak zelf deze leuke herfstslinger:

null Beeld

Hoera, Libelle is genomineerd voor Website van het jaar. Winnen kan alleen met jouw hulp! Vind jij Libelle ook zo fijn? Stem dan snel. Je maakt dan ook nog eens kans op hele mooie prijzen.

Bron: Mediumchat

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden