recept

Limoncello-scroppino

null Beeld Jan Luijk
Beeld Jan Luijk

Nauwelijks werk en je kunt er héél goed mee proosten op het nieuwe jaar, beloofd!

Studio Yvette van BovenJan Luijk

Voor 4 glazen:
•300 ml prosecco
• 8 bolletjes citroensorbetijs
• 120 ml limoncello
• citroenschil, liefst met een zesteur tot een krulletje getrokken.

Extra nodig: blender + 4 hoge champagneglazen.

Bereidingstijd: 5 min. Kcal.: 160 kcal p.p.

Maal alle ingrediënten schuimig in de blender. Giet in de glazen en garneer met een krulletje citroenschil.

Fotografie: Jan Luijk | Assistent fotografie: Roxanne van Weerden | Styling: Annemieke Paarlberg | Bereiding: Oscar de Lint | Productie en receptuur: Studio Yvette van Boven | Assistent Yvette: Charlot van Scheijen | M.m.v. de Bijenkorf, H&M Home, Dille & Kamille, Rootfolk

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden