Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Maak bruiswater en frisdrank in enkele seconden!

Maak bruiswater en frisdrank in enkele seconden! Dat is voordeliger, milieuvriendelijker en je hoeft niet meer te sjouwen met volle petflessen.

Naast diverse apparaten, biedt Soda-Club verschillende soorten siropen aan, die standard 50% minder suiker bevatten dan reguliere frisdranken. Er zijn ook light varianten beschikbaar. Kijk voor meer informatie op de website van Soda-Club.

Advertentie

Speciale aanbieding
Speciaal voor Libelle-lezeressen biedt Soda-Club het apparaat nu aan met € 20,00 korting! Kijk voor meer informatie over deze kortingsactie op de speciale website van Soda-Club.

Er zijn reeds 50 testers geselecteerd. Zij hebben inmiddels bericht gekregen van de redactie en krijgen onderstaand pakket thuisgestuurd.

– 1 frisdrankapparaat Stream Titan Silver
– 2 Petflessen
– 1 CO2 cylinder goed voor 60 liter bruiswater of frisdrank
– 1 Brochure
– 1 12 pack stalen (12 smaakjes voor telkens 1 liter frisdrank)
– 1 Orange siroop goed voor 12 liter frisdrank

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien