Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Maak kans op een stoer sportsieraad

Goudsmid
We ontdekten dat er prachtige sportsieraden bestaan van het merk Bi-Ke-thing. Erg leuk als cadeautje voor uw sportmaatje, of een bijzondere sportprestatie. De collectie Bi-Ke-thing wordt gemaakt door smederij Het Hamertje, waar goudsmid Karin Springer sinds 1977 werkzaam is.

Persoonlijk sieraad
Het Hamertje heeft geen kant en klare sieraden, maar werkt in opdracht. Sieraden worden dus samen met u, helemaal naar eigen wens ontworpen! Zo ontstaat er een geheel persoonlijk sieraad. Bekijk de gehele collectie op de website: www.hethamertje.nl.

Advertentie

sportsieraden

Winnen!
Deze actie is inmiddels verlopen. Voor meer winacties ga je naar de winpagina van Libelle. Lees ook de overige spelvoorwaarden.

uithetblad

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien