Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Maak kans op een stoer sportsieraad

Goudsmid
We ontdekten dat er prachtige sportsieraden bestaan van het merk Bi-Ke-thing. Erg leuk als cadeautje voor uw sportmaatje, of een bijzondere sportprestatie. De collectie Bi-Ke-thing wordt gemaakt door smederij Het Hamertje, waar goudsmid Karin Springer sinds 1977 werkzaam is.

Persoonlijk sieraad
Het Hamertje heeft geen kant en klare sieraden, maar werkt in opdracht. Sieraden worden dus samen met u, helemaal naar eigen wens ontworpen! Zo ontstaat er een geheel persoonlijk sieraad. Bekijk de gehele collectie op de website: www.hethamertje.nl.

Advertentie

sportsieraden

Winnen!
Deze actie is inmiddels verlopen. Voor meer winacties ga je naar de winpagina van Libelle. Lees ook de overige spelvoorwaarden.

uithetblad

Tessel Tindert: “Ik waardeerde zijn eerlijkheid, maar die deed ook pijn”

Tessel Tindert

Ik lig in mijn bed onder een dun lakentje en kan niet slapen. Mijn slaapkamer krijg ik bij deze superhittegolf niet meer koel, hoewel ik daar de gordijnen de hele dag dichthoud. Mijn ventilator is stuk. Morgen een nieuwe bestellen, noteer ik in mijn hoofd.

Na een half uur sta ik op en loop de woonkamer in. De maan schijnt door een van de dakramen naar binnen en bij het open raam waait een zoel windje langs mijn klamme rug. Ik schenk een restje witte wijn in en pak de brief van Wijnand er nog eens bij. D

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien