null Beeld

Maak kennis met…

Saskia van den Hoven

Maak de kennis met de columnisten van Libelle.

Deze zijn wekelijks te vinden in het tijdschrift!

Ebru Umar

Ebru Umar (1970) is, na tien jaar bedrijfsleven, fulltime met schrijven bezig. In artikelen, in columns en interviews, op websites en op Twitter. Ze schreef o.a. voor het Algemeen Dagblad, het Parool, Propria Cures, Nieuwe Revu en Opzij. Ook schreef Ebru Umar verschillende boeken. Sinds november 2005 schrijft Ebru wekelijks een interview met een bekend persoon in Libelle.

Anne-Wil

Tineke Beishuizen schrijft al jarenlang (sinds 1989) diverse vaste columns voor Libelle, onder andere onder haar pseudoniem Anne-Wil.

Wieke

Wieke Biesheuvel is sinds 1992 columnist van Libelle. Ze is geboren in Bloemendaal, maar nu woonachtig in Katete, Eastern Province in Zambia. Wekelijks schrijft zij over haar leven in Libelle.

null Beeld
null Beeld

Manon

Manon is de dochter van Anne-Wil. En het leuke is, net als haar moeder, houdt zij haar dagboek voor ons bij. Digitaal wel te verstaan. In een wekelijkse e-mail schrijft ze over haar twee opgroeiende kinderen Robbert en Willeke, over haar moeder en natuurlijk over haar eigen leven. In het dagboek van Manon lees je dus ook háár kant van het verhaal.

Hans

Iedere week schrijft Hans Verstraaten een prachtige column voor Libelle.

In het dagelijks leven is Hans journalist en columnist. Wekelijks schrijft hij over wat hij heeft mee gemaakt in zijn, toch wel, drukke leven.

null Beeld

Femke

Femke Sterken (35) is freelance journalist en columnist voor Libelle. Ze woont met Reinier en zoontje Max in Amsterdam. Wat ze meemaakt schrijft ze wekelijks in Libelle.

null Beeld

Jan, Jans en de Kinderen

Sinds 1970 wordt er elke week een nieuwe strip van Jan, Jans en de kinderen gemaakt. Dat betekent dus dat er inmiddels een enorme hoeveelheid strips is! Veel van die strips zijn verschenen in het weekblad Libelle, en je kunt ook alle strips in de stripboeken lezen.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden