null Beeld

Mariëlle haar kleine wens groots in vervulling

onze Commerciële Redactie

In november vroegen wij samen met Staatsloterij Oudejaarstrekking naar jouw grootste wens voor 2015. Wij hebben vele wensen ontvangen en zo ook die van Mariëlle (46). Een bijzondere wens speciaal voor haar drie zonen. Mariëlle wilde graag haar drie zonen met een dagje uit Amsterdam Verrassen.

In 2009 ben ik met mijn drie zonen verhuisd nadat mijn relatie was stukgelopen. Drie weken later kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Een heftige tijd volgde. Door mijn ziekte verloor ik mijn baan en sindsdien leven we op bijstandsniveau. Het is iedere maand spannend of ik mijn vaste lasten kan betalen, dus extraatjes zitten er niet in. Daarover zeuren mijn zonen nooit, dus ik vind dat ze een dagje uit verdienen.

Nog groter in vervulling

"Ik vroeg om een dagje Amsterdam, maar mijn wens werd vergroot naar een heel weekend. Geweldig! We hebben geshopt voor de jongens en kregen daarbij ook nog eens tips en trucs van styliste Gwen. De rondvaart door de grachten met het prachtige uitzicht, het heerlijke eten en het feit dat we een drankje konden bestellen zonder na te denken over de kosten, was heel fijn. En toen mochten we ook nog eens in een luxe hotel overnachten met zijn viertjes. Het was geweldig om mijn kinderen een weekend lang onbezorgd te zien genieten".

Hoofdprijs: 30 miljoen...

"Dat de hoofdprijs van de Staatsloterij Oudejaarstrekking 30 miljoen euro is, vind ik ongelooflijk. Met zo'n bedrag zou ik mijn zonen alles kunnen geven wat ze nu niet hebben: de zekerheid dat we voor altijd in ons huis kunnen wonen, alle drie een rijbewijs en mooie studiebeurzen. Wat zou dat een rust geven'.

null Beeld

En nu bij jij aan de beurt!

Oud en nieuw is bij uitstek het moment waarop we herinneringen ophalen van het afgelopen jaar en dromen over wensen voor het nieuwe jaar. Met een oudejaarslot worden mensen grootser dan ooit. Wat is jouw grootse wens voor 2015? laat deze achter op staatsloterij.nl/grootsewens en wie weet gaat jou wens voor 2015 dit jaar al in vervulling.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden