null Beeld

Me-time in Groningen t.w.v. € 290,-

All-inclusive genieten van rust en ruimte. Wie nu belt maakt kans op drie dagen heerlijk onthaasten in Groningen.

Redactie

Drie dagen tot bezinning komen en genieten van de rust en ruimte van het weidse landschap. Als u wint, besteedt u elke dag aandacht voor wat u bezighoudt. Het verblijf is all-inclusive in Bed & Breakfast Woldstee in Groningen, in een kamer met eigen badkamer. Zeker weten dat u helemaal zen weer huiswaarts keert.
woldstee.nl

  • Meedoen Bel vóór vrijdag 13 augustus naar 0909-501 05 61 (€ 0,80/min). U kunt zo vaak bellen als u wilt en hoort direct of u heeft gewonnen. De winnaars ontvangen binnen drie weken na afloop van de actie schriftelijk bericht. Prijzen worden verzonden via de post of een koerier, wij zullen nooit bellen om een afspraak te maken om de prijs persoonlijk langs te brengen. Helaas is deelname vanuit het buitenland niet mogelijk. Meer informatie over deelname en de spelvoorwaarden staat op de website dpgmediamagazines.nl/klantenservice.
  • Steun Natuurmonumenten De meeropbrengsten boven de toegestane communicatiekosten van maximaal € 0,45 per gesprek komen ten goede aan Natuurmonumenten, zodat we allemaal kunnen blijven genieten van de unieke Nederlandse natuur.
  • Productie: Caroline Alderden. Realisatie: rvg media & impact. Prijzen: B&B Woldstee.
Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden