null Beeld

Naar déze sterrenbeelden kun je het beste luisteren voor goed advies

Je hebt vast wel eens in een situatie gezeten dat je een vriend of vriendin om advies vroeg. Waarschijnlijk is het je ook opgevallen dat die ene vriendin altijd met goedbedoeld advies komt, dat je uiteindelijk toch niet echt uitvoert. Terwijl die andere vriend(in) wél vaak de juiste snaar weet te raken.

Online redactie Libelle

Grote kans dat die persoon één van deze sterrenbeelden heeft.

Stier

De Stier heeft een goed gevoel voor persoonlijke relaties en houdt altijd rekening met verschillende perspectieven bij het vormen van een mening. De Stier wordt dan ook gezien als een zeer reflecterend sterrenbeeld met een hoge emotionele intelligentie. Grote kans dat deze vriendin vaak nuttig advies geeft.

Leeuw

Een Leeuw zet sowieso al graag de toon en wijst anderen maar al te graag in de goede richting. Als een Leeuw érgens goed in is, dan is het wel iemand anders uit zijn comfortzone halen, zeker als het gaat om werkgerelateerde vragen. Daarnaast kan zit de Leeuw er niet snel naast met haar mening. Ze kan je waardevol advies geven dat soms de rest van je leven meeneemt.

Boogschutter

Als de Boogschutter ergens goed in is, dan is het wel in luisteren. Zowel in haar vriendenkring, als voor haar partner staat ze ijzersterk dankzij haar goede mensenkennis. Daardoor weet ze ook altijd goed advies te geven. De Boogschutter kan de ander goed inschatten, waardoor ze goed weet in welke richting ze het advies kan geven. Vooral bij relatiekwesties kun je altijd vertrouwen op het advies van de Boogschutter.

Bron: Freundin

null Beeld
Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden