Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Natuurfoto zorgt voor verwarring: zie jij waarom?

Een foto maken van een uitzicht of heldere lucht doen we allemaal weleens. Maar er zijn altijd uitzonderingen: dit berglandschap gaat inmiddels viral.

En wel met een bijzondere reden.

Advertentie

Huh
Het zorgt namelijk voor verwarring op social media. Op het eerste gezicht lijkt de foto van berg met daarboven een sterrenhemel niet eens zo spannend, maar wie beter kijkt, ziet dat er iets niet klopt. Kun jij ontdekken (zonder naar de uitleg te spieken) hoe dat komt?

Heel makkelijk
Filmmaker Kevin Wolf maakte de foto in het Yosemite National Park in Californië. Hij deelde het beeld met zijn volgers op Instagram. Het opvallende zit ‘m in de sterrenhemel – die niet te zien is in de weerspiegeling van het water. Maar dat is makkelijk uit te leggen, blijkt.

Zo zit het
De fotograaf draaide namelijk zijn originele foto op zijn kop. De reflectie van de bergen en de lucht in het water werd op die manier omgetoverd tot een indrukwekkende sterrenhemel – en dat terwijl er helemaal geen ster te zien was op dat moment. Dat wat je dénkt te zien als sterren is eigenlijk gewoon helderblauw water met wat reflecties van de bergen. Snap je ‘m nog?

Someone on reddit flipped just half of my Yosemite image and I thought it was cool so here’s the share 🌲

Een foto die is geplaatst door K E V I N W O L F (@kev.wolf) op

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Deze 3 manieren om een banaan te pellen kende je vast nog niet. LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief. Bron & Beeld: Instagram

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien