Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Deze Netflix-hack is briljant (en maakt je favoriete series kijken nóg leuker)

Netflix: wie is er niet verslaafd aan? Na een drukke dag ploffen wij het allerliefst op de bank met onze favoriete serie. En in het weekend… Kijken we dolgraag een stuk of vijf afleveringen achter elkaar.

Wij zeggen: geen leven zonder Netflix, maar het kan altijd nóg beter. De volgende Netflix-hack maakt het kijken van je favoriete series en films nog simpeler en leuker. Let op:

Advertentie

Kies je mood
Heb je eindelijk tijd om te ontspannen met een fijne film of serie, kun je niets vinden waar je blij van wordt. Na eindeloos scrollen ben je er klaar mee en besluit je toch maar wat te zappen op TV. Herkenbaar? Maak verschillende accounts aan voor je verschillende moods. In plaats van accounts voor verschillende familieleden (waar dit concept oorspronkelijk voor bedacht is), maak je per mood een account aan. Eentje voor een blije bui, een voor een verdrietige, dromerige, emotionele, etc. En verzamelen maar, die favorieten.

De bedenker van deze slimme ‘hack’ is twitteraar Mike. Mike, dankjewel! Jij maakt onze oh-zo geliefde Netflix avonden een stuk makkelijker.

netflix-hack-libelle

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Marieclaire.nl. Beeld: iStock

Sylvia Witteman: “Ik besefte dat ik het handschrift van mijn zoon al een jaar of tien niet had gezien”

zoon

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week schrijft ze over haar mobielloze zoon. 

Ik stond vredig een courgette te raspen, want iedereen is dol op courgettekoekjes (courgette grof raspen, mengen met een theelepel zout, goed het vocht eruit drukken, rasp mengen met een paar lepels bloem, peper, knoflook, een ei en wat verkruimelde feta, wat olie in de hete koekenpan, bergjes beslag erin, beetje platduwen, aan beide kanten op m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien