Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Nieuw: het Stroopwafelmuseum

Gek op stroopwafels? Dan moet je beslist even een bezoekje brengen aan de Westermarkt 7 in Amsterdam. Daar heeft Stroopwafel Heaven onlangs zijn deuren geopend. En die doet zijn naam eer aan.

In Stroopwafel Heaven is niet alleen een winkel gevestigd, maar ook een heus stroopwafelmuseum. Hier kom je alles te weten over de geschiedenis van de stroopwafel. Er staan oude wafelijzers, een wafeloven en er zijn verschillende recepten van de Hollandse lekkernij te vinden.

Advertentie

Likeur
In de winkel kun je de koeken kopen in allerlei varianten, van glutenvrij tot klassiek. Maar ook: stroopwafellikeur. In de winkel is een koffiecorner in gericht waar je je koek kunt opeten onder het genot van een kopje koffie – of het likeurtje natuurlijk.

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien